Auto huren Harderwijk

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 68 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Harderwijk - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 68 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 06:26 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 sep. 2020 06:26 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 37 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 10:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 10:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 07:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 sep. 2020 07:24 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 37 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 10:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 10:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Harderwijk

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Harderwijk:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Toen we ons georienteerd hadden zijn we uiteindelijk bij HappyCar uitgekomen
Huurauto beoordeling van Rob R.- 19 jul. 2015 04:18
(4.7 tot 5 )
super super super
Huurauto beoordeling van Lizzy L.- 20 jul. 2015 02:59
(4.5 tot 5 )
Veel websites vergeleken en toen voor HappyCar gekozen.
Huurauto beoordeling van Hanna P.- 20 jul. 2015 00:51
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Harderwijk

Harderwijk is centraal gelegen in Nederland tussen verschillende grote steden, bossen, heide en strand. De stad zelf is sfeervol door het historische centrum, de havens en de strandboulevard. Er is genoeg te doen voor jong en oud. Wanneer u via Happycar uw autohuur in Harderwijk regelt, kunt u een heerlijke tijd beleven in deze stad en omgeving. Happycar vergelijkt onafhankelijk de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven, zoals AutoEscape, CarDelMar of HolidayAutos en biedt de laagste prijzen van het moment aan. Zo betaalt u nooit te veel voor uw autohuur in Harderwijk. Heeft u nog extra wensen, zoals een kinderzitje, een extra bestuurder of GPS, dan kunt u dat direct bijboeken.

Ontdek Harderwijk

Harderwijk is een charmante oude vestingstad met een lang verleden. Op verschillende plekken ziet u nog de oude stadsmuren en twee stadspoorten, De Vischpoort en de Smeepoort. Omdat de stad aan het water ligt, was visserij vroeger een belangrijke vorm van inkomsten. Maak eens een wandeling door de sfeervolle binnenstad, die meer dan honderd rijksmonumenten heeft. Opvallend is de Grote Kerk, een kruisbasiliek uit de 14e en 15e eeuw, die 40 jaar geleden ingrijpend is gerestaureerd. Wist u dat Harderwijk tot 1811 een universiteit heeft gehad? Van dit gebouw is de Linnaeustoren, genoemd naar één van de beroemdste professoren, goed bewaard gebleven. Op de sfeervolle historische Markt staat het oorspronkelijk middeleeuwse stadhuis, dat in 1837 herbouwd is in neoclassicistische stijl. De raadzaal is ingericht in Louis XIV-stijl. Rondom de Markt vindt u vele winkels en gezellige restaurants en cafés. Het Stadsmuseum, waar de geschiedenis van Harderwijk te zien is, is een bezoek waard. In de stille, mooi aangelegde stadstuin in het museum is het aangenaam koffie drinken. Uw huurauto van Rental Car Harderwijk kunt u kwijt op één van de vele parkeerterreinen in de stad.

Met een huurauto Harderwijk ontdekken

Bij de Strandboulevard vindt u grote parkeerterreinen voor uw huurauto van autoverhuur Harderwijk. Daar krijgt u direct een vakantiegevoel door de stranden, de wandelpromenade met winkels en terrassen en de nabijheid van het Dolfinarium. Dit is een beroemd attractiepark, waar u samen met de kinderen een leuke dag kunt doorbrengen met allerlei shows van dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. In de buurt zijn er in de jachthavens allerlei boten te bekijken. Zelf kunt u hier een botter huren om mee op het IJsselmeer te varen. Ook 's avonds is het gezellig op de Strandboulevard en wordt er veel georganiseerd bij het strand. Denk aan kampvuren, muziek en verschillende festivals. In de buurt van Harderwijk zijn meer stranden, zoals strand Nulde en strand Horst voor watersport en recreatie. Hier rijdt u met uw huurauto vanuit Harderwijk gemakkelijk naar toe. Voor een dagje ontspanning kunt u terecht bij wellness-oord de Zwaluwhoeve in het dorp Hierden aan de noordkant van de stad. Hier ziet u ook authentieke Veluwse boerderijen in een schitterend landschap.

Rondreis door de regio Harderwijk

Harderwijk ligt vlakbij de A28, een belangrijke snelweg die van Utrecht via Zwolle tot aan Groningen gaat. De N302 gaat dwars door het IJsselmeer vanaf Apeldoorn via Harderwijk naar Hoorn, een handige manier om snel in Noord-Holland te komen. Met uw huurauto van Rental Car Harderwijk kunt u zo in korte tijd volgens eigen plan een groot deel van de mooie omgeving zien. Apeldoorn met paleis Het Loo, de Apenheul en familiepark Julianatoren is een half uur rijden, net als de gezellige historische binnenstad van Zwolle. In minder dan een half uur bent u met de huurauto van autohuur Harderwijk in Nunspeet. Dit ligt midden op de Veluwe en vanaf hier zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken naar de dorpen in de omgeving met veel natuurschoon onderweg. In Garderen wordt elk jaar een Zandsculpturenfestijn georganiseerd, een gezellig dagje uit. Juist met een huurauto zijn al deze prachtige kleine plaatsen handig te bezoeken. Stippel een mooie route uit en rijd comfortabel met autoverhuur Harderwijk langs heide, bos en landgoederen. Ook een aanrader om met uw huurauto te bezoeken: Park de Hoge Veluwe bij Apeldoorn met het wereldberoemde Kröller-Müller museum. Hier is een indrukwekkende collectie van van Gogh te bewonderen. Naast cultuur is de natuur van het park schitterend. Door via Happycar een auto in Harderwijk te huren ziet u een schitterend en afwisselend stuk van Nederland.