Auto huren Gdansk

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Gdańsk - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 10:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 10:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 10:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 10:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 10:20 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 10:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Gdańsk

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Gdańsk:

4.7 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Nog bedankt voor de service ook al had ik veel vragen dezen werden allen beantwoord
Huurauto beoordeling van Mikel I.- 17 jul. 2015 11:58
(4.5 tot 5 )
Lekker makkelijk via Happycar geboekt, waardoor we heerlijk van onze vakantie konden genieten
Huurauto beoordeling van Yves B.- 18 jul. 2015 13:13
(5 tot 5 )
Onze reis geplanned en toen ontbrak alleen nog de huur auto, deze toen bij happycar geboekt.
Huurauto beoordeling van Ulrike R.- 19 jul. 2015 11:08
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Gdansk

Gdańsk is een stad in het noorden van Polen. De stad telt een half miljoen inwoners en ligt tussen de zee en een heuvel met een groot natuurreservaat. Gdańsk biedt vele mogelijkheden zoals een dag combineren met strand en een wandeling in het park om actief te doen. De stad kent een rijke geschiedenis en cultuur. De stad stond altijd in het middelpunt wat betreft geschiedenis. Dit duurde tot eind jaren 80 toen het communisme verviel. Gdańsk heeft veel te verduren gehad tijdens het communisme. Om hier meer over te leren kunt u het museum "The Road to Freedom" bezoeken. Hier kunt u de sfeer proeven van de wijze waarop de bewoners toen leefden en hoe ze verlost werden van het communisme.


Ontdek Gdańsk

Gdańsk is zelf een grote haven aan de Oostzee. Door de goede ligging is de stad ook een industrieel centrum met goede technisch ontwikkelde machines voor de bouw. Dit industriële stadje verandert in de zomer in een echt toeristen stadje. Van over heel Europa komen toeristen naar Gdańsk maar ook Poolse toeristen hebben de voorkeur voor dit stadje. De huizen in de stad zijn prachtig gebouwd en stralen authentiekheid uit. Bezoekt u ook eens de kerk van St. Maria, deze staat ook wel bekend als de grootste kerk van Europa die gemaakt is van baksteen. De Koninklijke Route trekt jaarlijks vele toeristen, dit is de hoofdingang van de stad. Als u fan bent van de Renaissance moet u absoluut het Dlugi Targ bezoeken, hier zijn vele monumenten van deze tijd. U kunt het belangrijkste stadhuis, de Neptunus-fontein, de Artus Hof, de Groene Poort en het Gouden Huis bezichtigen.

Voor een dagje sightseeing moet u op de Lange Markt wezen. Dit is een lange, brede plein.Hier vindt u de belangrijkste bezienswaardigheden. Dit plein is al 300 jaar oud en de huizen erom heen zijn in detail versiert met felle kleuren. U kunt voor een klein bedrag de toren beklimmen van het stadhuis. Hierbij heeft u een prachtig uitzicht van Gdańsk en zijn gekleurde huisjes.


Auto huren in Gdańsk

Vlakbij het middeleeuwse stadhuis van Gdańsk, dat ook aan de Lange Markt ligt, staat de Neptunusfontein. Dit symbool van Gdańsk werd net als de Gouden Poort ontworpen door de Nederlandse architect Abraham van den Blocke. De fontein is een verzamelpunt voor veel citytrips. Aan de andere kant van de lange mand, vindt u de Motlawa rivier. Hiernaast staat de Groene Poort. Deze is door een Amsterdamse architect ontworpen in 1564. Hier is ook het Nationaal Museum Gdańsk gevestigd. Een van Europa’s grootste openluchtmarkten wordt gehouden in de zomer in Gdańsk, de Jarmark sw Dominika. U kunt hier de raarste dingen scoren. Van overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog tot oude cassettebandjes uit de jaren ’80. In dezelfde periode worden er ook gratis openlucht concerten gehouden. Als u actief bezig wilt zijn kunt u een kano huren en met deze de Moltawa bevaren.


Rondreis door de regio van Gdańsk

Als u liever de 6 kilometer lange strand wilt aangaan, kunt u rijden naar Sopot. Hier treft u het strand en vele winkeltjes en terrassen aan. De pier van Sopot werd in 1827 geopend. En is met 511,5 meter de langste houten pier van Europa. De pier bestaat uit twee delen: de steiger en een deel waar verschillende winkels met antiek en amber zitten. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Kraków. Bezoek het Westerplatte peninsula, op dit punt begon de Tweede Wereldoorlog. Hier staan vele monumenten zoals het Westerplatte monument. Op deze plek hielden 188 Poolse soldaten 7 dagen lang stand tegen de invasie van de Duitsers. Dit beeld is ter herdenking van de vele soldaten die zijn gesneuveld tijdens de strijd met de Duitsers.


Zoals u hierboven kunt lezen, is een bezoek aan Gdańsk echt de moeite waard. Met een huurauto van HAPPYCAR maakt u het uzelf gemakkelijk. U kunt gaan en staan waar u dat wilt en ergens heen rijden wanneer u daar zin in heeft. Boek daarom nu uw huurauto via HAPPYCAR.nl!