Auto huren Tokio

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 35 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Tokyo - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 03:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 03:49 uur.

Beoordeling autoverhuur in Tokyo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tokyo:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Van happycar werd ik gewoon blij, eindelijk eens geen gedoe bij het huren van een auto.
Huurauto beoordeling van Kees K.- 21 jul. 2015 01:00
(4.3 tot 5 )
Zeer mooie aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Esther B.- 20 jul. 2015 04:28
(4.3 tot 5 )
Top van HappyCar deze mooie aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Hanneke C.- 20 jul. 2015 17:24
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Tokio

 

Tokio is één van de grootste steden ter wereld. De Japanse hoofdstad is zo groot dat er altijd wel iets te beleven is, wat je ook wilt. Er zijn intieme straatjes waar je de lokale cultuur kunt opsnuiven, maar ook reusachtige pleinen waar je je kunt onderdompelen in de overweldigende grootsheid van Tokio. En omdat deze stad zo enorm uitgestrekt is, moet je beslist een huurauto in Tokio overwegen. Bij HAPPYCAR helpen we je graag op weg. Op ons platform kun je heel gemakkelijk de belangrijkste autoverhuur in Tokio vergelijken, zoals bijvoorbeeld Argus Car Hire, Holiday Autos of Thrifty. Zo kom je altijd uit op de beste auto voor de beste prijs. Ideaal als je graag zo veel mogelijk van je vakantiebudget wilt overhouden om Tokio te ontdekken!

Ontdek Tokio
En er valt nogal wat te ontdekken in deze stad. Tokio is namelijk zo’n anderhalf keer groter dan de provincie Utrecht, en telt bijna net zoveel inwoners als heel Nederland. De unieke Japanse cultuur is alomtegenwoordig, en vormt misschien wel het meest interessante aspect van de stad. Het leukste is de mengeling tussen oud en nieuw. Met je Rental Car in Tokio rijd je het ene moment langs een historische tempel van honderden jaren oud, en het andere moment langs een elektronicawinkel waar je de meest innovatieve, hypermoderne apparaten vindt. Wist je bijvoorbeeld dat de Japanners al met hun mobieltje konden betalen voordat we daar in Nederland überhaupt van hadden gehoord? Op die manier is Tokio een buitengewoon dynamische stad, die je op iedere straathoek zal verrassen.

Met een huurauto Tokio ontdekken
Japan is wereldberoemd om zijn sushi. En omdat Tokio de hoofdstad van Japan is, zou je het kunnen beschouwen als de sushihoofdstad van de wereld. Voor veel toeristen is daarom de eerste stop vanaf de autoverhuur in Tokio de vismarkt, Tsjukiji. Wil je dit in al zijn glorie zien, dan moet je echter wel voor dag en dauw op, want de markt gaat open om drie uur ’s ochtends. Tsjukiji is de grootste vismarkt ter wereld, en dat zie je! Er zijn meer dan negenhonderd kraampjes, er is minuscule kaviaar en reusachtige vis zoals tonijn en zelfs walvis. De reden dat je het beste direct bij de opening kunt komen, is omdat je dan het uitladen van de tonijn kunt zien. Deze vis, die uiteraard uiteindelijk bestemd is voor de sushi, wordt namelijk aangeleverd in stukken van honderden kilo’s. Dat spektakel zul je nergens anders te zien krijgen. Als je het trouwens geen bezwaar vindt om ’s nachts de stad te ontdekken, is er nog een ander belangrijk toeristisch gebied om te ontdekken met je Rental Car in Tokio: het uitgaansgebied in het centrum. Dat wordt algemeen beschouwd als één van de beste uitgaansgebieden in Azië. Naast de nodige karaoke en sake zijn er honderden uitstekende clubs te vinden.

Rondreis door de regio Tokio
Deze stad is zo groot, dat je vanaf de autohuur in Tokio om te beginnen al minstens een halfuur bezig zult zijn om naar de buitenste grenzen te komen. Het lijkt dus misschien alsof je ook binnen Tokio al voldoende te doen hebt voor een lange vakantie. Toch is er een goede reden om nog wat verder te rijden. Op ongeveer anderhalf uur vanaf het centrum ligt namelijk de berg Fuji. Onderweg kun je dan nog genieten van de fraaie Japanse natuur, zeker als je voor de iets langere toeristische route langs de kust kiest. Eenmaal bij de berg aangekomen, is het tijd om te parkeren. Je kunt namelijk enkel te voet omhoog. Het is een flinke klim, maar als je eenmaal bovenop de hoogste berg van Japan staat, is het dat je vast waard. Het uitzicht vanaf Fuji is namelijk ongeëvenaard. Dit is een vulkanische berg, hetgeen verklaart waarom de berg zo opvallend uit het verder vrijwel platte landschap verrijst. Je hebt daardoor aan alle kanten een vrij uitzicht van honderden kilometers ver als het helder weer is. Dat maakt de beklimming dé manier om de omgeving van Tokio te zien.