Auto huren Peking

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 26 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Beijing - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 10:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 10:29 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 10:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 feb. 2019 10:29 uur.

Beoordeling autoverhuur in Beijing

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Beijing:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Met twee personen hebben we de auto bestuurd, dit was geen probleem zeker niet omdat we makkelijk een tweede bestuurder konden bijboeken.
Huurauto beoordeling van Nadya H.- 20 jul. 2015 07:40
(4.1 tot 5 )
Ik heb vaker auto’s geboekt maar dit was toch wel mijn beste ervaring tot nu toe
Huurauto beoordeling van Gerard L.- 21 jul. 2015 00:28
(4.6 tot 5 )
Wat een goede service, ik ga zeker nog eens boeken met Happycar
Huurauto beoordeling van Annemie K.- 20 jul. 2015 07:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Peking

Beijing is een buitengewoon onweerstaanbare plek om te bezoeken. Het is een gedenkwaardige stad met een aantal bijzondere historische plaatsen. De miljarden Euro's die geïnvesteerd zijn in de aanloop naar de Olympische Spelen hebben de stad een zeer moderne metropool gemaakt. Met kwalitatieve hotels en restaurants in overvloed is het een ideale plek om naartoe te gaan. Dankzij de scherpe prijzen van HAPPYCAR voor een rental car in Beijing kun je voor een sympathieke prijs met een huurauto deze prachtige legendarische stad bekijken. Een huurauto in Beijing kun je dan ook het beste huren via de klantvriendelijke dienstverlening van HAPPYCAR

Ontdek Beijing
De meeste toeristen komen voor de meer traditionele bezienswaardigheden van de stad. Peking's populairste bezienswaardigheden zijn de koninklijke paleizen van de Verboden Stad en het Tiananmen-plein. Samen hebben ze de dynastieke tijdperk van het oude rijk en het revolutionaire bewind van Mao Zedong doorstaan. Verder weg is er de Tempel van de Hemel en het Zomer Paleis. Dit zijn bezienswaardigheden die gezien moeten worden tijdens een verblijf aan Beijing.

Een netwerk van traditionele hutong steegjes zijn ook de moeite waard om te bekijken. De kronkelende Grote Muur van China, in de groene heuvels, is een makkelijke dag-trip van Beijing zelf met een huurauto uit Beijiing. De Chinese muur wordt gezien als een van de wereldwonderen en staat op de bucket-list van een hoop toeristen en avonturiers.

De hoofdstad van het meest dichtbevolkte land op de planeet, is ook een prachtige plek om de vele verschillende kookstijlen waardoor China bekend is persoonlijk te proeven. De regionale lekkernijen op Donghuamen markt zoals gefrituurde schorpioenen, de bekende Peking Eend bij een top restaurant of iets van Sichuanese keuken, de algemene regel is hetzelfde: in Beijing worden eten en drinken serieus genomen. Op cultureel gebied is er ook veel te verkennen. Van opera tot acrobaten, kunstmusea tot klassieke dans en antiekmarkten, dit is een stad waar cultuur hoog in het vaandel staat en waar er in feite elk gedeelte van het dag en van het jaar iets te doen is.

Met een huurauto Beijing ontdekken
Dankzij een huurauto in Beijiing is het mogelijk om een overzichtelijke wijze deze prachtige stad en streek te ontdekken. Een rental car in Beijiing geeft je de vrijheid die er toe bijdraagt dat je een ontspannen vakantie hebt. Je hoeft nooit te vroeg op te staan om op een bus met een reisleider te wachten. Je kunt gaan en staan wanneer je wilt dankzij een autoverhuur in Beijiing. De wegen zijn goed onderhouden en verlicht zodat je op je gemak van a naar b kunt reizen.

Vanuit een hotel in de stad kun je naar alle belangrijke plekken reizen met je rental car uit Beijiing.

Een rondreis door Beijing
Het uitzoeken van een hotel is in feite een stuk lastiger dan een goede autohuur in Beijiing te vinden dankzij HAPPYCAR. Op de site van HAPPYCAR kun je aangeven wanneer en hoe lang je een huurauto wilt huren in Beijing. Door een goede prijsvergelijking kun je bij RentalCars, Argus Car Hire en Holiday Autos een huurauto naar wens vinden.

Je kunt bijvoorbeeld met je huurauto van een autoverhuur in Beijiing naar
Beijing Zoo gaan. Dit is de oudste dierentuin in Azië en de thuisbasis van de wereldberoemde reuzenpanda's. Gelegen in het noordwesten van de stad is het de thuisbasis van meer dan 7.000 dieren, waaronder gouden apen uit Sichuan, yaks uit Tibet, zeeschildpadden uit de Chinese zee en Manchurian tijgers en sneeuwluipaarden. De dierentuin is ook bekend als de thuisbasis van zoölogisch onderzoek en voor de huisvesting van veel zeldzame vogels en dieren. Je kunt hier met een auto van je gekozen autohuur in Beijiing naast de deur parkeren.

Wat absoluut niet mag ontbreken tijdens je reis aan Beijing is de Verboden Stad. Deze is gebouwd in de 15e eeuw. De Beijing Verboden Stad is een indrukwekkend complex van binnenplaatsen, zalen, paviljoens en tuinen. Dit was het thuis van 24 keizers van de Ming en Qing dynastieën. Het herbergt nu een uitgebreide collectie van onschatbare relikwieën, waaronder schilderijen, oude aardewerk en brons en is een van de vele UNESCO wereld monumenten in Peking. Beijing of Peking is een stad waar je geweest moet zijn, al is het alleen maar voor de prachtige monumenten en lokale keuken.