Auto huren Vaxjo

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 24 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Vaxjo - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 nov. 2019 09:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 nov. 2019 09:54 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 nov. 2019 09:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 nov. 2019 09:54 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 nov. 2019 09:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 nov. 2019 09:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Vaxjo

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Vaxjo:

4.6 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.3 tot 5 )
Voor de tweede keer een auto gehuurd via happycar. Beide keren uitstekende service en zonder problemen de weg op. Bij een vraag contact opgenomen met de helpdesk waar ik uitstekend geholpen ben. Allemaal dik in orde!
Huurauto beoordeling van Bart V.- 17 jul. 2015 15:31
(4.8 tot 5 )
HappyCar heeft mijn huur naar tevredenheid afgehandeld.
Huurauto beoordeling van Belinda S.- 18 jul. 2015 11:29
(4.6 tot 5 )
Mooie deals en goed geregeld
Huurauto beoordeling van Jordy van D.- 18 jul. 2015 04:26
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Vaxjo

Växjö is een levendige groene stad in het zuiden van Zweden. Växjö is de hoofdstad van de regio Kronoberg en is met ongeveer tachtigduizend inwoners tevens de grootste stad van de provincie. Växjö heeft de ideale combinatie van dynamiek en rust. Växjö zit vol met uitdagende avonturen en vriendelijke mensen. Bovendien is het erg makkelijk om als toerist hier wegwijs te worden aangezien bijna elke Zweed zeer behoorlijk Engels spreekt. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen, is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met een rental car Växjö bezichtigen geeft veel vrijheid en flexibiliteit in vergelijking met bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR vindt gegarandeerd de beste huurauto en ook nog tegen de laagste prijzen! HAPPYCAR is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur, waar alle mogelijke aanbiedingen te vergelijken zijn in één simpel overzicht.  Zo is er via HAPPYCAR een huurauto voor elke gelegenheid. Met HAPPYCAR, partner van onder andere Europcar en AutoEurope, wordt met een rental car Växjö ontdekken makkelijk, flexibel en bovendien biedt HAPPYCAR gegarandeerd het meeste waar voor het geld! Autohuur Växjö Växjo was nog nooit zo eenvoudig!

Ontdek Växjö
Växjö is het beste te bezoeken in de maanden juni tot en met augustus. In de wintermaanden is het er namelijk vrij koud. Met een gemiddelde van ongeveer veertien graden is het vanaf juni echter erg aangenaam in Växjö. Wat Växjö bijzonder maakt is de bijdrage aan een duurzame wereld. Växjö staat bekend om zijn prachtige natuurlandschappen. In het begin van 2007 kreeg Växjö de Sustainable Energy Europe Award voor inspanningen om de stad vrij te maken van fossiele brandstoffen. Het afval van de houtindustrie uit Växjö wordt gebruikt voor een energie- en warmtecentrale. Hiermee bereikte de stad de uitstoot koolstofdioxide te verminderen  met wel vijfentwintig procent in slechts tien jaar tijd.

Met een huurauto Växjö ontdekken
In Växjö is genoeg te zien en te doen. HAPPYCAR vindt de meest geschikte huurauto van autoverhuur Växjö om zo niks te hoeven missen! Het meest bezochte gebouw van Växjö is de oude kathedraal midden in het centrum van Växjö. Het is misschien wel de mooiste middeleeuwse kerk van Zweden en tevens met een hoogte van drieënzestig meter het hoogste gebouw van Växjö. Het is met zijn kenmerkende dubbele torens een zeer indrukwekkend gebouw om te zien en is open voor iedereen om te bezoeken. Er zijn ook genoeg activiteiten in Växjö. Men kan hierbij denken aan bowlen, biljart, golf, minigolf en paintballen. Ook is het in Växjö heerlijk vissen of kanoën.

Rondreis door de regio Växjö
In de omgeving van Växjö zijn vele bezienswaardigheden. HAPPYCAR vindt de huurauto die het mogelijk maakt om deze goedkoop en flexibel te bezoeken. Het Teleborg kasteel is erg mooi om te bezichtigen. Op slechts een paar kilometer van het centrum van Växjö ligt dit fraaie bouwwerk. Het is honderd jaar geleden gebouwd als een huwelijksgeschenk van graaf Fredrik aan zijn jonge echtgenote. Het kasteel is met zorg gerenoveerd en binnenin is onder andere een restaurant en hotel zodat hier overnachten geen probleem is. De Kronoberg kasteelruïnes zijn ook zeker de moeite waard. Deze ruïnes behoren tot de best bewaard gebleven overblijfselen van de Renaissance in Zweden en zijn te vinden op een klein eilandje in het meer Helgasjön. Ze zijn in de zomermaanden vrij te bezoeken. Er is hier ook een café te vinden waar heerlijk zelfgemaakt ijs verkrijgbaar is. Vlakbij de ruïnes ligt de haven van de oude stoomboot genaamd S/S Thor. In de zomermaanden vaart de Thor langs de eilandjes van Helgasjön. De stoombootvaart is daardoor een absolute aanrader. Kortom, er is genoeg te beleven in Växjö en omstreken! Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Växjö. Bezoek ook eens de grotere steden zoals Stockholm, Mälmö en Kopenhagen. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Växjö te bieden heeft en is daarmee gegarandeerd de beste keus!