Auto huren Zadar

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zadar - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 feb. 2020 03:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zadar

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zadar:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Huurauto beoordeling van Jens B.- 20 jul. 2015 05:20
(4.4 tot 5 )
HAPPYCAR is fantastisch en goedkoop.
Huurauto beoordeling van Chuck van L.- 20 jul. 2015 05:35
(4.1 tot 5 )
De service was perfect by HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Abel S.- 20 jul. 2015 05:46
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Zadar

Zadar is een prachtige stad gelegen in Kroatië. Deze populaire toeristische trekpleister ligt nabij de Adriatische zee. Met een Rental Car Zadar is deze geweldige stad te bezoeken terwijl je geniet van het mooie landschap, de wateren en de natuur. Via HAPPYCAR heb je de mogelijkheid om een goedkope huurauto te huren die voldoet aan je eisen en die ook voldoen aan een hoge kwaliteit. Autohuur Zadar kan worden afgesloten bij diverse goedkope autoverhuurders zoals bijvoorbeeld Enterprise en Avis. Ga op reis met een HAPPYCAR Autoverhuur Zadar deal en bespaar geld die je kan besteden tijdens je trip in Zadar. Bezoek deze geweldige stad in het land Kroatië en geniet van je trip!

Ontdek Zadar
Zadar is een prachtige moderne stad in Kroatië waar veel van de oudheid bewaard is gebleven maar ook voldoet aan de eisen van het moderne toerisme. Zodra je de stad van bovenuit bekijkt, zal je opvallen dat het veel weg heeft van een soort eiland. Deze populaire toeristen plaats is niet alleen prachtig te bekijken van bovenaf maar ook van beneden ook erg mooi om te zien. In de stad is veel gebruik gemaakt van marmer waar het water van de zee tegenaan klotst. Een prachtig schouwspel en ook erg romantisch tijdens zonsondergang.

Zadar is sinds de oude geschiedenis een belangrijk verkeersknooppunt. Het is een erg romantische stad waarin vele invloeden vanuit de Romeinse tijd terug te vinden zijn. Een voorbeeld hiervan zijn de lange straten en de vele zijstraatjes die door de stad gaan. Zadar gaat ruim 3000 jaar terug de geschiedenis in toen het behoorde bij de Romeinen. Tot het einde van de Tweede Wereldoorlog behoorde de stad tot het Italiaanse koninkrijk waarna het behoorde tot Joegoslavië. Tijdens de Balkan oorlog is een groot deel van de stad verwoest maar is dit in de loop der jaren weer opgebouwd. Dit is op zodanige knappe manier gedaan dat vele toeristen hun ogen niet geloven als de verhalen over het bombardement op de stad worden verteld. Opvallend aan het landschap in Zadar is dat er vele huizen gebouwd zijn in prachtige lichte stenen. Daarnaast zijn er aardig wat parken te vinden in de stad en is deze omringd met zee en wateren.

Met een huurauto Zadar ontdekken
In de stad Zadar kan je genieten van een mediterraans klimaat. Dit wil zeggen dat er in de lente regelmatig regen valt en dat er af en toe een harde wind kan oprukken. Deze wind kan een snelheid aannemen van ruim 180 km per uur en wordt ook wel de Bora wind genoemd. De winters zijn er niet extreem koud en de temperatuur zal net niet onder het vriespunt komen. De zomers zijn er erg warm met temperaturen rond de 30 graden en de gemiddelde temperatuur over het jaar verspreid ligt rond de 20 graden. De keuken is erg gevarieerd en aangepast aan de vele toeristen die jaarlijks de stad bezoeken. Zo kan je genieten van de vele soorten ham en worst dat vaak als voorgerecht wordt gegeten. Groenten en vis wordt er ook veel gegeten maar ook patat en rundvlees zijn erg populair om te eten. Een echt belangrijk gerecht is Palacinka, een soort zoete pannenkoek.

Neem een kijkje bij de vele bezienswaardigheden in de stad. Bekijk de vele watervallen, de stranden en bezoek de kerk van St. Donat. Wat ook erg leuk is om te doen is een kano safari op de Zrmanja rivier. Deze rivier trekt jaarlijks veel bezoekers die deze kano tocht mee willen maken.

Rondreis door de regio Zadar
Niet alleen de stad Zadar is prachtig om te bezoeken maar ook de regio is een prachtig om te aanschouwen. Als de tijd het toelaat, neem een reis naar Pula, Split of Zagreb. Door middel van uw auto zelfs die afstanden zijn geen probleem. Maak je reis helemaal compleet om met de huurauto een van deze plaatsen te bezoeken!

Wij wensen je een goede reis toe!