Vind de juiste auto in Bornholm

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 22 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bornholm - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 02:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bornholm

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bornholm:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Makkelijk en snel geboekt, super!
Huurauto beoordeling van Sam T.- 19 jul. 2015 19:21
(4.2 tot 5 )
top die gratis service lijn!
Huurauto beoordeling van Ton S.- 19 jul. 2015 08:41
(4.6 tot 5 )
Happy car heeft ons een prima aanbod geleverd waarop wij hebben besloten via hen te huren en het heeft zeer goed uitgepakt.
Huurauto beoordeling van Harry K.- 19 jul. 2015 14:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Bornholm

Bornholm is een Deens eiland dat ook wel de Baltische parel wordt genoemd. Hoewel dit noordelijke eiland net zo Scandinavisch is als Denemarken zelf, kenmerkt Bornholm zich door een mediterraans gevoel. Met prachtige stranden, imposante rotsformaties en dichtbegroeide bossen is natuurschoon op Bornholm nooit ver weg. Met een geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Vikingen en die voortleeft tot vandaag de dag, is Bornholm ook op cultureel vlak een bestemming die het bezoeken waard is. Veel inwoners van het Baltische en Scandinavische gebied weten Bornholm om die reden goed te vinden. Maar ook daarbuiten is het eiland in trek. En hoe is het eiland beter te ontdekken dan met de wagen? Autohuur in Bornholm is snel geregeld en biedt een comfortabele manier om het eiland in alle rust en vrijheid te verkennen. Met HAPPYCAR vergelijkt u snel en gemakkelijk de beste prijs in het aanbod voor een rental car in Bornholm. Niet alleen is autoverhuur in Bornholm snel geregeld, via HAPPYCAR heeft u snel een vergelijkend overzicht van de beste aanbieders, zoals Avis, Hertz, Europcar en meer!


Met uw huurauto de regio van Bornholm ontdekken

Zodra u uw huurauto in Bornholm heeft afgehaald kunt u het eiland gaan ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld een boswandeling maken in Almindingen, een van de grootste bossen van Denemarken. Wie met kinderen op reis is kan natuurlijk ook juist voor het nodige entertainment kiezen en een bezoek brengen aan Joboland. Joboland is gelegen nabij Svaneke, een toeristische hotspot op Bornholm die u zeker aangedaan moet hebben. Dit levendige plaatsje barst van de activiteiten en gezelligheid, maar staat ook bekend om haar goed bewaarde middeleeuwse architectuur. Vroege vogels doen er zeker goed aan om met de huurauto in Bornholm een bezoek te brengen aan Gudhjem. Dit plaatsje staat bekend om een prachtige zonsopkomst.


Bornholm is door zijn grootte perfect geschikt voor een rondreis met de auto. Met uw huurauto Bornholm doorreizen is de meest comfortabele manier om het eiland te verkennen. Openbaar vervoer is op enkele buslijnen na niet veel aanwezig, dus autohuur in Bornholm is een slimme keuze die u veel vrijheid biedt. Zo kunt u gemakkelijk de zonsopgang in Gudhjem aanschouwen om van daaruit naar de andere kant van het eiland te rijden en u te laten verbazen door het oude centrum van het stadje Rønne. En van daaruit rijdt u moeiteloos door naar de prachtige witte stranden van Dueodde. Op die manier kunt u gemakkelijk in korte tijd de allermooiste locaties van het eiland bezichtigen. Onderweg vindt u vele plekken waar u kunt genieten van de heerlijke keuken van het Baltische eiland. Met name de gerookte haring is een lokale specialiteit die u zeker geprobeerd moet hebben. Daarnaast kunt u op Bornholm ook heel goed shoppen. Ontdek de lokale dranken en spijzen of geniet van het aanbod van allerlei handgemaakte accessoires en decoraties. Bornholm staat bekend om haar glaswerk en keramiek, waardoor u op het eiland vele winkeltjes zult tegenkomen die deze producten aanbieden.


Behalve het bezichtigen van interessante plekken en het genieten van het overweldigende natuurschoon is Bornholm ook een perfect eiland om uw dagen actief door te brengen. Zo zijn er vele culturele tours en is het eiland ook zeer geliefd onder wandelaars. Ook wie op zoek is naar een avontuurlijke vakantie kan op Bornholm goed aan zijn of haar trekken komen. Zo kunt u op Bornholm kamperen, surfen, zeilen en vissen. Na al deze inspannende activiteiten kunt u comfortabel met uw huurauto naar rustiger oorden trekken, om zo eens goed af te koelen aan een van de vele mediterraans aandoende stranden van het eiland.


Bornholm is een veelzijdig eiland dat door zijn compacte formaat goed te ontdekken is met de auto, ook wanneer u slechts enkele dagen tot uw beschikking heeft. Daarom is autoverhuur in Bornholm een geweldige mogelijkheid om het eiland te leren kennen. Het is met HAPPYCAR niet alleen snel geregeld voor de beste prijs, u kunt ook nog eens in alle vrijheid de mooiste en meest interessante plekken bezoeken. Via HAPPYCAR kunt u snel de keuze maken die het best voldoet aan uw wensen, voor de meest voordelige prijs.