Auto huren vliegveld Aberdeen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 22 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Aberdeen Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 12:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 12:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 12:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 12:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 12:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 sep. 2020 12:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Aberdeen Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Aberdeen Airport:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Ik kom zeker terug bij happycar
Huurauto beoordeling van Tessa G.- 20 jul. 2015 10:41
(5 tot 5 )
Top services!
Huurauto beoordeling van Amy N.- 21 jul. 2015 00:54
(4.3 tot 5 )
Wat hebben wij een leuke reis gehad dankzij onze huurauto
Huurauto beoordeling van Yvon N.- 20 jul. 2015 07:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Aberdeen Airport

Aberdeen Airport ligt ongeveer 10 kilometer ten noordwesten van de stad Aberdeen. Het is een internationale luchthaven met meer dan 3 miljoen passagiers per jaar. Het bezit een van de drukste helikopterhavens in verband met de olie-exploitatie in de Noordzee. Aberdeen is een mooie uitvalbasis om met een rental car van Aberdeen Airport het ruige Schotland verder te verkennen. Op HAPPYCAR vindt u een goede vergelijking van autoverhuur bij Aberdeen Airport. Zo tonen wij prijzen van onder andere Europcar, RentalCars en ook Argus Car Hire. Wilt u een goede vergelijking hebben en een keuze maken op basis van tarief of andere voorwaarden, begin dan uw reis thuis op de laptop of het tablet via onze site. Autohuur bij Aberdeen Airport is volop bij HAPPYCAR te vinden. Zo hebt u altijd een goed begin voor een verzorgde reis.

Ontdek Aberdeen
Aberdeen, gelegen in het noordoosten van Schotland, is een grote havenstad. Van hier vertrekken ook veerboten naar de afgelegen Orkney- en Shetlandeilanden. Door de olievondsten in het Noordzeegebied is het belang van de haven nog toegenomen. Daardoor zijn de havenactiviteiten belangrijker geworden dan de traditionele vis-, papier- en textielindustrie. Er zijn twee universiteiten in de stad, de oude University of Aberdeen, die in 1495 werd opgericht, en de Robert Gordon University, die in 1992 de universiteitsstatus kreeg. Met een inwoneraantal van ongeveer 250.000 kan deze stad met twee vermaarde instellingen zeker een echte universiteitsstad worden genoemd. Aberdeen is uitstekend te verkennen met een huurauto, slechts de nauwe straatjes van het oude centrum zijn doorgaans alleen te voet bereikbaar. Aberdeen is een geslaagde mix van oud en nieuw, mede gebaseerd op de inkomsten van de olie.

Met een huurauto Aberdeen ontdekken

De indrukwekkende St. Machars Cathedral is vernoemd naar Sint-Machar, die in de zesde eeuw naar het ruige noordoosten werd gestuurd om de Picten te bekeren. Volgens de overlevering zou hij op de plaats van de kathedraal een kerk hebben gebouwd. Hier zijn echter geen archeologische bewijzen voor gevonden. De kathedraal is met haar indrukwekkende torens en gebrandschilderde ramen zeker een bezoek waard. Het plafond uit de 16e eeuw is prachtig versierd met 48 heraldische wapens, waaronder dat van Karel V. Wie met een huurauto van Aberdeen Airport rondtoert in deze mooie stad, moet zeker een bezoek brengen aan de parken: er zijn er maar liefst 45. Het mooie Victoria Park heeft al 10 keer de Britain in Bloom competitie gewonnen. In Aberdeen vindt u een aantal gerenommeerde winkelcentra, maar zoals van een studentenstad mag worden verwacht, zijn er ook veel kleine winkeltjes die zich specialiseren om de kleine beurs van de meeste studenten te gerieven. Als u op zoek bent naar curiosa zijn deze zeker een bezoek waard. Met een rental car van Aberdeen Airport ligt de mooie stad voor u open. Uiteraard treft u in deze stad vele restaurantjes aan waar de traditionele Schotse gerechten kunnen worden geproefd. Gelet op de ligging van Aberdeen zijn er op veel plaatsen visgerechten te verkrijgen die zijn bereid met dagverse vis. Een bezoeker van Aberdeen zal natuurlijk de pubs niet kunnen overslaan. De gezelligheid van live muziek onder het genot van een glas echte Schotse whisky of het plaatselijke bier in een omgeving van een oude bar mag u niet missen. Het nachtleven in Aberdeen is bruisend door de vele studenten en in de binnenstad zijn vele mogelijkheden om daar aan deel te nemen voor reizigers die zich daar jong genoeg voor voelen.

Rondreis door de regio Aberdeen
Wie Aberdeen verkent met een huurauto van Aberdeen Airport moet natuurlijk een bezoek brengen aan de epische en ruige noordoostkust. Let op de weerberichten, want stormen kunnen flink tekeergaan in dit deel van Schotland. Er is echter veel meer te zien in de omgeving. De Shire is typisch voor het Schotse landschap en dankzij de autohuur bij Aberdeen Airport kunt u volop genieten van het heuvelachtige groene landschap, waar de natuur nog lijkt te regeren. De laatste jaren heeft de overheid er veel tijd en geld aan besteed om het landschap weer in de originele staat terug te brengen en u kunt zich ver weg wanen van het drukke stadsleven op slechts een korte afstand van Aberdeen. Ga op zoek naar de vele kastelen of ruïnes daarvan die zich in de omgeving bevinden. Een bezoek aan Schotland is niet compleet zonder minstens één oude burcht te hebben bezocht. Glasgow is ook niet ver weg. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Edinbourgh te bezoeken. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Edinbourgh Airport.