• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Perth International Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 20% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 4 juni 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Perth International Airport bezienswaardigheden en reistips

Perth is de hoofdstad van Western Australia en ’s werelds meest afgelegen grote stad. Een landing op Perth Airport, betekent dat je van daaruit zowel het hypermoderne Perth kunt verkennen, als in de zeer uitgestrekte, gevarieerde natuur op ontdekkingsreis kunt gaan. Dat lukt des te beter, wanneer je per huurauto Perth Airport verlaat. Je kunt die regelen door bij aankomst de autoverhuur van Perth Airport binnen te gaan, of door al op voorhand je maatregelen te treffen. In dat geval maak je een goede keuze, wanneer je via HAPPYCAR de diverse mogelijkheden vergelijkt. Dat geeft je de zekerheid, dat er een rental car bij Perth Airport voor je klaar staat. Een ander voordeel, ten opzichte autohuur bij Perth Airport, is dat je kunt vergelijken welk aanbod het best bij jouw wensen past. HAPPYCAR betrekt in dat vergelijk de deals van betrouwbare autoverhuurbedrijven, zoals Avis, Hertz en Europcar en zorgt dat je altijd verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Ontdek Perth
Nadat je je vervoer gehaald hebt bij de autoverhuur van Perth Airport, rijd je vlot naar het centrum van de stad. Dat ligt op circa twaalf kilometer van de luchthaven en is uitstekend bereikbaar via de Great Eastern Highway. Perth wordt omgeven door een landschap, dat vele gezichten kent. De stad zelf ligt aan weerszijden van de Swan River. Pal buiten de stad, brengt je rental car van Perth Airport je zowel bij de mooiste stranden van Australië, als naar het oostelijk gelegen heuvellandschap. Dat terwijl je, zowel in- als buiten je auto, geniet van een klimaat, dat als het meest zonnige van Australië bekend staat.

Met een huurauto Perth ontdekken
Perth kent bijna twee miljoen inwoners en zal je in eerste instantie ongetwijfeld overweldigen. Hoewel een vakantie ontspanning tot doel heeft, heb je tegelijkertijd maar beperkt de tijd om alles te zien. Je huurauto van Perth Airport geeft je de mogelijkheid, al rijdend, de opbouw en diverse wijken van de stad op je in te laten werken. Vervolgens betekent je autohuur bij Perth Airport, dat je je heel gericht naar allerlei bezienswaardigheden kunt verplaatsen. Perth kent diverse musea, waaronder the Shipwreck Galleries en the Art Gallery of Western Australia. De Perth Zoo is ook beslist je bezoek waard. Houd je van films en wil je daar, picknickend en wel, in de buitenlucht van genieten? Dan is er niets leukers, dan naar King’s park of een van de andere openluchtbioscopen te rijden. Een belangrijk deel van de bezienswaardigheden, uitgaansmogelijkheden en winkels concentreert zich in de wijk Northbridge. Er is echter overal in de stad wel wat te doen is, en je autohuur bij Perth Airport vergroot je mogelijkheden ook elders snel even rond te kijken. Dit zonder dat je onnodig veel tijd verliest, wanneer je daar net niet iets vindt wat je aanspreekt.

Rondreis door de regio Perth Airport
Behalve dat je je huurauto van Perth Airport kunt gebruiken om Perth van a tot z te verkennen, verplaats je je hierin ook vlot en comfortabel, wanneer je de de vele ander mogelijkheden in de regio wilt onderzoeken. Het feit alleen al, dat tussen de twee omvangrijke steden Perth en Adelaide 2700 kilometer ligt, zegt veel over de ruimte die de natuur hier heeft. De omgeving biedt je het heuvellandschap van Darling Ranges, landerijen en een fraaie kustlijn met prachtige stranden. Het is daarom beslist een goede optie, met je voertuig van de autoverhuur van Perth Airport de kustroute nemen. Zak je daarbij af naar het zuiden, dan vind je halverwege de stad Mandurah op je route en kom je – na totaal circa 180 kilometer – in Bunburry, de derde stad van West-Australië. Deze steden hebben ieder hun eigen karakter en bieden, onder andere, veel vertier voor watersportliefhebbers. De zee, maar ook het wat compactere karakter van beide steden, kan je doen besluiten daar nog wat langer te blijven. Je rental car van Perth Airport vormt op dat moment geen obstakel in je keuze. Wanneer je deze gehuurd hebt via HAPPYCAR, is je wendbaarheid optimaal en kun je er ook voor kiezen je auto elders in te leveren.

  1. Home
  2. Autohuur Australië
  3. Autohuur Perth
  4. Perth International Airport