• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
  • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Beziers Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
  • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
  • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
  • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wereldwijde kortingsactie!
Profiteer van kortingen tot wel 20% bij verschillende verhuurbedrijven - Geldig t/m 4 juni 2024
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Beziers Airport bezienswaardigheden en reistips

Béziers ligt in het zuiden van Frankrijk, in de regio Languedoc-Roussillon en in het departement Hérault. Beziers behoort tot de oudste steden van La Douce France. De stad van ongeveer 70.000 inwoners wordt doorkruist door de rivier de Orb en het Canal du Midi. Béziers is een toeristische trekpleister en is bekend vanwege de wijnproductie. Een auto huren bij Beziers Airport brengt u in korte tijd op uw plaats van bestemming. De luchthaven ligt op slechts 12 kilometer ten zuidoosten van Béziers en op circa 5 kilometer van de Middellandse Zee. HAPPYCAR helpt u aan voordelige autohuur bij Béziers Airport. De prijzen van meer dan 150 autoverhuurbedrijven als Avis, Europcar, Dollar Rent a Car, Europcar en Keddy By Europcar worden met elkaar vergeleken, zodat u verzekerd bent van de beste huurauto tegen de laagste prijs!

Ontdek Béziers

Beziers heeft een lange en bewogen geschiedenis. Archeologische vondsten hebben duidelijk gemaakt dat hier al in 575 voor Christus sprake van bewoning was. Béziers was vroeger strategisch gelegen aan een Romeinse weg tussen de Provence en het Iberisch schiereiland. De stad groeide, en de wijnbouw op de omliggende gronden bracht Béziers handel en welvaart. Béziers was al in de negentiende eeuw de wijnhoofdstad van de regio Languedoc. Het katholieke Béziers was vroeger een van de Kathaarse bolwerken. De stad heeft aan het begin van de dertiende eeuw flink te lijden gehad van de kruistochten tegen de Katharen. Tijdens het beruchte Bloedbad van Béziers in 1209 werd de gehele bevolking uitgemoord. Het is een zwarte bladzijde in de geschiedenis van deze Zuid-Franse stad.

Béziers is prachtig gelegen op een klif boven de rivier de Orb, op slechts 10 kilometer van de Middellandse Zee. Het beroemde Canal du Midi overspant deze rivier als een soort aquaduct. Het kanaal is gebouwd van 1667 tot 1681 tijdens de regeerperiode van Lodewijk de 14e en werd daarom ook wel het Koninklijk Kanaal genoemd. Het Canal du Midi staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is 20 tot 24 meter breed, het heeft een lengte van ongeveer 240 kilometer en het telt 69 sluizen. U kunt met uw huurauto bij Béziers Airport naar het bronzen beeld in de stad rijden, dat gewijd is aan de stichter van het Canal du Midi Paul Riquet.

Met een huurauto Béziers ontdekken

Béziers heeft vandaag de dag veel te bieden. Als u kiest voor autoverhuur bij Béziers Airport, kunt u alle bezienswaardigheden in en om de stad op uw gemak en naar eigen tijdsindeling bekijken. Bijvoorbeeld de kathedraal Saint-Nazaire in de oude stad. Dit veertiende-eeuwse godshuis in gotische stijl is al van veraf zichtbaar. De uit 853 daterende Saint-Jacquet kerk is een schitterend voorbeeld van romaanse kunst. In Béziers zijn twee arena's, gebouwd in de eerste eeuw na Christus, behouden gebleven. Het Museum voor Schone Kunsten biedt ook gelegenheid voor enkele uurtjes lering en vermaak. Uw stadstour met een huurauto bij Beziers Airport kunt u afwisselen met een wandeling door de prachtige oude binnenstad met zijn smalle straatjes, charmante pleinen en oude herenhuizen uit de tijd van de florerende wijnhandel.

Béziers is historie, wijn en natuurschoon. U kunt heerlijk ontspannen langs de Allées Paul Riquet. Aan het einde van deze weelderige lanen liggen de tuinen van Plateau des Poètes die in Engelse stijl ontworpen zijn door de landschapskunstenaars en gebroeders Bulher. Het natuurpark bevat talloze standbeelden van dichters en een monumentale fontein van de Titan.

Rondreis door de regio Béziers

Autohuur bij Béziers Airport maakt u leef- en reiswereld groter. Start uw huurauto om koers te zetten naar de aantrekkelijke badplaatsen Sérignan en Valras-Plage met zijn heerlijke stranden aan de linkeroever van de rivier de Orb. Sérignan is een dorp met vier gezichten: een vlakte met wijnteelt, een historisch centrum met een kapittelkerk, een aloude handelshaven en een kuststrook met zandstranden. Valras-Plage is een voormalig vissersdorp dat tegenwoordig een moderne badplaats is. U treft aan de nabijgelegen kust de hoogste zandduinen van Zuid-Frankrijk. Met een auto huren bij Béziers Airport kunt u ook de oudste wijngaarden ter wereld gaan bekijken in de omgeving van de stad. Deze wijngaarden zijn aangelegd door de Romeinen.

Profiteer van goedkope autoverhuur bij Béziers Airport en maak gebruik van het onafhankelijke huurautovergelijkingsplatform van HAPPYCAR. U vindt hierdoor snel een passende auto voor uw verblijf in Béziers. HAPPYCAR heeft een gratis service- en advieslijn, garandeert de beste prijs en biedt de mogelijkheid van kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang van de huurtermijn!