Auto huren Bergen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 12 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bergen (NO) - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 10:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 10:47 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 10:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 10:47 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 10:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 10:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bergen (NO)

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bergen (NO):

4.7 tot 5 (776 beoordelingen)

(4 tot 5 )
1. Ik had een aantal wensen en dankzij de uitstekende en snelle service van Happy Car is dit allemaal gelukt waardoor we een geweldige vakantie hadden
Huurauto beoordeling van Astrid K.- 19 jul. 2015 19:05
(4.8 tot 5 )
Waar we ook een auto wouden huren het was allemaal geen probleem
Huurauto beoordeling van Kwinten R.- 20 jul. 2015 11:30
(4 tot 5 )
Alles prima geregeld via happycar, super!
Huurauto beoordeling van Elena de T.- 20 jul. 2015 21:38
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bergen

Bergen is een stad die een goede internationale positie heeft in Europa. Het ligt aan de westkust van Noorwegen en draagt de bijnaam: ‘stad tussen de bergen’. De hoogste van de zeven bergen heet Ulriken. De stad dankt haar naam deels aan de berg Fløjen. U kunt op deze berg een kijkje gaan nemen door met de kabelbaan naar boven te gaan. De stad zelf lijkt wel gedrapeerd te zijn tegen de bergwanden.

Het lijkt net een toegangspoort tot de indrukwekkende en mooie fjorden van Noorwegen. Het is dan ook geen verrassing dat de stad in 2000 is uitgeroepen tot culturele hoofdstad. En ondanks dat Bergen de stad is van Europa waar het het meest regent, is het een bezoek zeker waard.

 

Ontdek Bergen

Om een van de zeven bergen in Bergen te betreden kunt u gebruik maken van een kabelbaan op rails. Deze brengt u vanuit het stadscentrum naar de top van de berg Fløien. Dit is tevens ook de enige kabelbaan op rails in heel Scandinavië. In vijf tot zes minuten bent u op de top van de berg. De top ligt 320 meter boven de zeespiegel en kunt u hier gedurende uw verblijf genieten van het uitzicht over Bergen maar ook over de omliggende fjords.

Wat is Noorwegen zonder bergbeklimmen en hiken? Dit kunt u uiteraard doen in Bergen, onder het genot van het prachtige uitzicht. Bergen is ideaal voor deze liefhebbers. Er worden vele begeleide tochten georganiseerd. Of u een tocht van 2 tot 3 uur wilt doen, één van 4-5 uur of zelfs tochten van meerdere dagen, Bergen biedt het allemaal!

Als u tijdens het dwalen door de straten van Bergen wilt weten hoe het leven in de 18e en 19e eeuw was in Bergen moet u absoluut Gamble Bergen bezoeken! Dit is een openlucht museum waar meer dan 40 houten huizen staan. Hier kunt u een sfeer krijgen hoe de mensen destijds leefden. Alle huizen en straatjes zijn nog intact en nog in dezelfde staat als toendertijd. Buiten om de huizen kunt u ook kleine authentieke winkeltjes en werkplaatsen vinden zoals deze vroeger waren.

 

Reizen met uw huurauto door Bergen

Bezoek het vroegere koninklijk hof wat nu dient als een rijksmonument. Wanneer u deze een bezoek brengt kunt u de Kristkirken bekijken, dit zijn de overgebleven resten van de eerste kathedraal van Bergen. In de tijd dat Bergen de hoofdstad van Noorwegen was, was de Håkonshallen het belangrijkste gebouw van het koninklijke hof van Noorwegen.

Als u van de zee en al haar glorie houdt, kan het aquarium van Bergen niet missen. Er zijn meer dan 60 verschillende aquariums te vinden met al haar schoonheden. Er zijn pinguïns, zeehonden en uiteraard vissen aanwezig. Ook is er een tropische aquarium gedeelte aanwezig met krokodillen, aapjes, schildpadden en slangen te zien voor de bezoekers. Voor de echte natuurliefhebber is dit een ideale plaats!

Het voormalige huis van Ole Bull, een bekende violist en componist, die dateert uit 1872 ligt op het eiland Lysøen op een uurtje rijden van Bergen vandaan. De violist verbleef tijdens de zomers in dit huis. Tegenwoordig wordt dit huis gebruikt voor populaire concerten. Er zijn regelmatige ferryboten die naar dit eiland vertrekken. Op dit eiland kunt u uiteraard of cafés en restaurants vinden om bij te komen.

In Langøy op het eiland Sotra staat het Langøy Cultureel Centrum. Hier kunt u alles te weten komen over het vroegere leven in dit gebied. U kunt hier informatie vinden over de visserij en landbouw, de handel in die tijd, post- en telefoondienst in het dagelijkse leven.


Vindt u het niet erg om een tijdje in de auto te zitten en langs de kust van Noorwegen te rijden? Bezoekt u dan de populaire bestemmingen in de buurt: Stavanger of Aalesund. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om dwars door het land naar de hoofdstad Oslo te rijden en uw auto bijvoorbeeld weer in te leveren bij het vliegveld van Oslo. Zoals u hierboven kunt lezen, biedt de stad Bergen voor ieder wat wils. Met een huurauto van HAPPYCAR wordt uw bezoek nog specialer. Boek dus nu uw huurauto voor uw volgende trip naar Noorwegen op www.happycar.nl!