Auto huren Hoofddorp

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 35 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Hoofddorp - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 35 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 okt. 2020 03:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2020 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2020 03:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 okt. 2020 02:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 okt. 2020 02:02 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 okt. 2020 02:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 okt. 2020 02:05 uur.

Beoordeling autoverhuur in Hoofddorp

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Hoofddorp:

4.4 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Wij wouden nog wat aanpassen aan onze boeking,even gebeld en ging zonder problemen!
Huurauto beoordeling van Marianne E.- 17 jul. 2015 13:47
(4.4 tot 5 )
Ik had nogal wat wensen die allemaal zijn verwezenlijkt door happycar
Huurauto beoordeling van Petra B.- 18 jul. 2015 10:52
(4.2 tot 5 )
Zeker voor herhaling vatbaar!
Huurauto beoordeling van Tineke P.- 20 jul. 2015 16:09
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Hoofddorp

Hoofddorp, een echt Hollands dorp dat nog redelijk nieuws is, en daarom vol staat met unieke monumenten en gebouwen. Dit dorp is het beste te verkennen per auto. Bij HAPPYCAR vindt u de beste huurauto's waarbij u waarde krijgt voor uw geld! Op HAPPYCAR kunt u de prijzen van de verschillende organisaties vergelijken voor de beste autoverhuur in Hoofddorp. Bij HAPPYCAR worden de autoverhuurders van Hoofddorp vergeleken op basis van prijs-kwaliteit verhouding. Onder andere Hertz, Europcar en Enterprise worden onder de loep gelegd bij HAPPYCAR voor de beste Rental Car in Hoofddorp.

Ontdek Hoofddorp

Met haar 73.442 inwoners is Hoofddorp uitgegroeid tot een grote plaats. Voor 1970 woonden er slechts 9000 mensen in het dorp. Mede door de moderne nieuwbouwwijken is Hoofddorp populairder geworden.

Nadat het Haarlemmermeer in 1852 werd drooggelegd ontstonden er op deze plek twee dorpen, Kruisdorp en Vennepdorp. In 1868 werd besloten Kruisdorp te veranderen in Hoofddorp, dit kwam omdat er in Nederland al een Kruisdorp bestond.


Auto huren in Hoofddorp

Hoofddorp heeft goede wegen en een prachtig landschap waardoor u met een huurauto het dorp kan ontdekken. Er zijn traditionele molens te vinden maar ook moderne monumenten. Het dorp heeft voor ieder wat wils. Omdat het dorp relatief nieuw is, zijn er niet heel veel oude gebouwen te vinden. Wel is er het Historisch Museum Haarlemmermeer. Dit museum bezit verschillende voorwerpen die te maken hebben met de drooglegging van het meer. Hoofddorp heeft ook een bruisend uitgaansleven, sinds 2009 is de grootste discotheek van Haarlemmermeer heropend. Ook is er in het dorp sinds 2011 een poppodium te vinden, het podium is onderdeel van het nieuwe cultuurgebouw. In het poppodium worden regelmatig dance feesten gehouden en zijn er ook verschillende optredens met live muziek. Verder zijn er in Hoofddorp verschillende kroegen en casino's te vinden die makkelijk per auto bereikbaar zijn. De Heimanshof is de wilde plantentuin van Hoofddorp. Met de huurauto is deze plek makkelijk te vinden vanaf het centrum. In deze tuin zijn niet alleen wilde planten te zien maar ook wilde vogels en insecten. Hoofddorp heeft ook een bos waar u heerlijk kunt wandelen. In dit bos wordt tevens jaarlijks het Concours Hippique georganiseerd. Ook vinden er hier jaarlijks verschillende festivals plaats waaronder het populaire dancefestival Mysteryland.

Rondreis door de regio van Hoofddorp

Hoofddorp is gelegen in de provincie Noord-Holland. Deze provincie heeft heel veel te bieden wat betreft cultuur, natuur en architectuur. De hoofdstad van de provincie is Haarlem, deze stad is makkelijk te bereiken per huurauto vanaf Hoofddorp. In Haarlem zijn verschillende winkels en restaurants, het is een geschikte plek om te hele dag door te brengen. Op een aantal kilometers vanaf Hoofddorp ligt het vliegveld Schiphol, ook dit is per huurauto bereikbaar. Amsterdam is ook een zeer populaire plek in Noord-Holland. De hoofdstad van Nederland staat bekend om het Rijksmuseum, De Wallen en de vele coffeeshops. Daarnaast hoort een bezoekje aan het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds ook op de lijst van een dagje Amsterdam. In de stad zijn verschillende parkeergelegenheden waar u uw huurauto veilig kunt parkeren. Amsterdam kent ook een populair nachtleven, waar jong en oud zich kunnen vermaken met eten, stappen en dansen. Ook voor natuurliefhebbers is Noord-Holland een geschikte plek. In de provincie zijn een aantal natuur plekken te vinden. Zo zijn er in de provincie verschillende bossen per auto bereikbaar waar u even heerlijk kunt wandelen. In veel bossen zijn grote statige huizen te vinden die het bekijken zeker waard zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal plassen te vinden, de slootjes met stukken land geven het ultieme Hollandse plattelands gevoel om even tot rust te komen uit het drukke stadsleven. Ook de plassen zijn per huurauto bereikbaar, aangeraden wordt wel om laarzen aan te trekken.

Een andere populaire bestemming in de provincie zijn de stranden. Plekken als Egmond aan Zee en Zandvoort hebben zowel in het voor- als in het naseizoen veel te bieden. In de zomer kunt u hier heerlijk zonnen en badderen in de Noordzee waarna u geniet van een cocktail op de loungebanken van het terras. In de winter is het strand heerlijk om even uit te waaien en een warme chocolademelk te drinken in het café. Bij ieder strand is parkeergelegenheid zodat u het gemakkelijk per huurauto kunt bereiken.

Om Hoofddorp en haar omgeving écht te ontdekken wordt een huurauto aangeraden. Op deze manier ontdekt u de kleinere dorpjes en de grote steden op de fijnste en makkelijkste manier! Bij HAPPYCAR vindt u de beste prijs-kwaliteit verhoudingen van autohuur in Hoofddorp.