Auto huren Bloemfontein

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 19 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bloemfontein - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 dec. 2017 08:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 dec. 2017 08:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 dec. 2017 12:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 dec. 2017 12:49 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 dec. 2017 12:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 dec. 2017 12:49 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 dec. 2017 12:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 16 dec. 2017 12:49 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bloemfontein

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bloemfontein:

4.4 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
HAPPYCAR is fantastisch en goedkoop.
Huurauto beoordeling van Chuck van L.- 17 jul. 2015 09:03
(4.6 tot 5 )
Happycar heeft mijn wens doen uitkomen om een keer een echte sportwagen te rijden
Huurauto beoordeling van Jonas van de B.- 17 jul. 2015 03:51
(4.2 tot 5 )
Dankzij HappyCar een geweldige reis gehad met onze huurauto
Huurauto beoordeling van Roos L.- 17 jul. 2015 07:29
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bloemfontein

Bloemfontein, ook wel de "stad van de rozen" genoemd is de hoofdstad van de Zuid-Afrikaanse provincie Vrijstaat en tevens het economische en culturele centrum. Omdat het Hof van Beroep van de Hoge Raad hier is gevestigd, kan Bloemfontein worden beschouwd als de gerechtelijke hoofdstad van Zuid-Afrika. Dankzij de centrale ligging is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste knooppunten van weg- en treinverkeer in het land. Het is een universiteitsstad met veel studenten (de universiteit is opgericht 1855) en vooral een administratief centrum: meer dan 40% van de werkende bevolking werkt voor de provinciale overheid van Vrijstaat. Met een huurauto is het ontdekken van Bloemfontein ideaal. Met de vergelijkingswebsite HAPPYCAR kunnen huurauto's met elkaar worden vergeleken om een persoonlijke favoriet uit te kiezen. Alle merken, soorten en maten zijn op de website te vinden. Bij een gezinsvakantie kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een ruime gezinsauto. De autohuur in Bloemfontein ontdekken is een hele slimme en voordelige keuze. Elke bestemming kan worden bereikt zonder gebonden te zijn aan tijden of eventuele vertragingen van bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Het geeft dus een heerlijke vrijheid om een eigen huurauto ter beschikking te hebben!

Ontdek Bloemfontein

Bloemfontein ligt in de centrale vlakte van Highfield, een semi-droge regio, met de Naval Hill die uitstijgt boven het gebied. Het is een overwegend moderne stad met een aantal historische gebouwen, monumenten en musea. Het is een handige tussenstop bij een reis vanuit het zuiden van Zuid-Afrika (Kaapstad, Port Elizabeth) van de luchthaven van Johannesburg of andersom. Bovendien is er genoeg te doen en te zien.

Met een huurauto Bloemfontein ontdekken

Bij Bloemfontein's Botanische Tuinen (een gebied van 45 hectare) kunnen bezoekers een algemeen beeld krijgen van de vegetatie van de 'highfields'. Erg indrukwekkend zijn de versteende boomstammen van vele miljoenen jaren oud. Een deel van het gebied is een zorgvuldig onderhouden park, met onder andere een groot meer. In verreweg is het grootste deel van het gebied de natuurlijke vegetatie gelaten zoals het oorspronkelijk was. Om op een comfortabele en flexibele manier alle bezienswaardigheden te kunnen bekijken, is het mogelijk met autoverhuur Bloemfontein te verkennen. HAPPYCAR is een website die daarbij kan helpen. Door gebruik te maken van deze vergelijkingssite kan er een geschikte auto worden gevonden voor een zeer voordelige prijs en een goede kwaliteit. HAPPYCAR vergelijkt meerdere aanbieders zoals Argus Car Hire en Holiday Autos. Door de beste uit te kiezen zijn er geen problemen met het vervoer tijdens de vakantie.

Rondreis door de regio van Bloemfontein

Ook in de nabije omgeving van Bloemfontein is genoeg te ontdekken. Als met een huurauto in Bloemfontein uitgereden wordt, is het erg ver naar Johannesburg of Kaapstad. Daarom kan beter worden gekozen voor de kleinere plaatsen die meer in de buurt liggen en zeker interessante bezienswaardigheden hebben. Wanneer met een rental car Bloemfontein wordt verlaten, is het tot Kroonstad maar een klein stukje rijden. Deze stad is gelegen aan de oevers van de rivier de Vals: halverwege tussen Johannesburg en Bloemfontein. Het is een belangrijk landbouw- en commerciecentrum en een belangrijke spoorwegkruising. De stad werd gesticht door de Voortrekkers op 20 april 1855 en vernoemd naar Kroon, het favoriete paard van Sarel Cilliers, de leider van de tocht. De stad groeide snel door de gunstige ligging tussen noord en zuid en rond 1900 was het kort de hoofdstad van de provincie Vrijstaat. Kroonstad heeft een aantal mooie oude gebouwen behouden: de oude markthal, het stadhuis, het postkantoor en de kantoren van de Standard Bank. Ook kan een bezoek worden gebracht aan het Kroonpark. Dit is een recreatiegebied aan de rivier de Vals met een grote camping, een restaurant, een zwembad en aanlegsteigers voor boten. Het ligt in een gebied van weelderige groene weiden en grasland. Al met al is er dus genoeg te ontdekken in Bloemfontein en de omliggende plaatsjes. Met de vergelijkingswebsite van HAPPYCAR kan met alle gemakken van autoverhuur Bloemfontein worden ontdekt!