Auto huren Cala Ratjada

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Speciaal

Goedkope voorbeeldprijs Speciaal

bij een huurperiode van 2 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Cala Ratjada-Mallorca - Goedkoopste aanbiedingen

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 2 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 11:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 11:24 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2020 12:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2020 12:15 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2020 12:15 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2020 12:15 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cala Ratjada-Mallorca

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cala Ratjada-Mallorca:

4.7 tot 5 (776 beoordelingen)

(4 tot 5 )
zeer scherpe prijzen
Huurauto beoordeling van Loes U.- 18 jul. 2015 14:37
(4 tot 5 )
Heel erg genoten van me vakantie, mede door happycar
Huurauto beoordeling van Pascal A.- 19 jul. 2015 05:13
(4.1 tot 5 )
Gelukkig konden we bij happycar een wagen huren die precies naar wens was.
Huurauto beoordeling van Geraldine S.- 21 jul. 2015 03:55
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Cala Ratjada

Cala Ratjada (Spanje) ligt in het uiterste oosten van Mallorca. Deze plek zult u misschien meer rust bieden dan de meer bekende badplaatsen, zoals Palma de Mallorca. De omgeving is prachtig met mooie stranden en een heldere blauwe zee. Men kan in Cala Ratjada natuurlijk ook uitgaan in een van de vele bars en café’s die de Calle Eleonor Servera flankeren. Daarnaast is het ook mogelijk om naar de vuurtoren te gaan die gepositioneerd is op een 48 meter hoge klif op het uiterste puntje van het schiereiland waar Cala Ratjada aan ligt. Ook vanaf hier heeft men een prachitg uitzicht op zee. Ook kunt u hier de zonsopgang bekijken in de haven van Cala Ratjada. U kunt er voor kiezen om uw huurauto op te halen op de luchthaven van Palma de Mallorca. Er wordt aangeraden om van te voren online een auto te boeken, zodat u er zeker van bent dat er een auto voor u klaar staat wanneer u aankomt op de luchthaven. U kunt uw huurauto ophalen bij een van de verschillende verhuurstations. Op de luchthaven bevinden onder andere Hertz, Goldcar of Europcar. Wanneer u uw auto heeft opgehaald kunt u eenvoudig uw reis vervolgen en de omgeving van Cala Ratja gaan verkennen.


Cala Ratjada

De belangrijkste attractie in Cala Ratjada zijn de “Jardines Casa March” deze beelden tuin is een van de meest indrukwekkende van Europa en omvat een gebied van 60.000 m². De tuin is te vinden op de helling achter de haven van Cala Ratjada. De tuinen werden oorspronkelijk in 1911 gebouwd en het landgoed werd vernoemd naar de wacht toren “Se Torre Cega”. In de jaren 60 werd de tuin hervormt tot een tuin waar klassiek moderne beeldhouwwerken in harmonie zijn met de omgevende flora. In de tuin vindt men meer dan 60 beeldhouwwerken van ’s werelds beroemdste beeldhouwers. Wanneer u wat minder geinteresseerd bent in de beelden, kunt u er ook voor kiezen om een van de prachtige stranden in de omgeving te bezoeken. Met uw huurauto rijdt u vanuit Cala Ratjada in korte tijd naar een van de mooiste stranden van de regio, zoals Platja de Son Mol. U kunt ook gaan naar het meest populaire strand, Cala Mesquida, ongeveer vier kilometer ten noorden van Cala Ratjada of naar Font de Sa Cala, drie kilometer ten zuiden van Cala Ratjada. Hier vindt u ook een stromende zoetwater bron.


Iets ten noorden van Cala Ratjada ligt het beschermde natuurgebied van Cala Agulla, waar u met uw huurauto gemakkelijk heen kunt rijden. Ook kunt hier gaan wandelen, dit prachtige gebied is 550 hectare groot. Het gebied is bedekt met laag struikgewas en pijnbomen. Ook zijn er in dit gebied twee bergen, de Atalaya de Son Juamell en de Puig de S’Aguila. Beide kunt u beklimmen en wanneer u de top heeft bereikt heeft u schitterend uitzicht over het eiland. Verder herbergt het gebied meer dan 40 soorten orchideeën die er in het wild groeien. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met uw huurauto een bezoek te brengen aan de Kaap van Formentor. Dit ligt om 65 kilometer van Palma de Mallorca vandaan. Wanneer u hier bent geweest kunt u natuurlijk ook Palma de Mallorca zelf bezoeken. Hier vindt u de kathedraal van Maria van Palma, beter bekend als La Seu. Dit is een gotische rooms-katholieke kathedraal in Palma de Mallorca. Het is 121 meter lang, 55 meter breed en de naaf is 44 meter hoog. Deze is ontworpen in de Catelaans gotische stijl, maar heeft ook Noord-Europeese invloeden.


Zoals u hierboven heeft gelezen is Cala Ratjada erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Of u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven, in Cala Ratjada verveelt u zich geen moment. Wanneer u uw huurauto ophaalt op de luchthaven van Palma de Mallorca en rijdt naar Cala Ratjada, dan kunt u gaan en staan waar uzelf wilt!