Auto huren Deurne

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Deurne - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 01:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Deurne

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Deurne:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Wat fijn om alles van te voren te hebben geregeld zonder stress
Huurauto beoordeling van Joost van B.- 19 jul. 2015 13:34
(4.9 tot 5 )
Helaas konden we geen grote bus boeken, maar een alternatief was zo gevonden voor ons, dankzij de service medewerkers van HappyCar.
Huurauto beoordeling van Aron B.- 19 jul. 2015 14:42
(4.9 tot 5 )
Snel geboekt voor een autotje in het weekend om met de kinderen weg te kunnen, top HappyCar.
Huurauto beoordeling van Matuso G.- 19 jul. 2015 05:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Deurne

Deurne is een Brabantse gemeente, gelegen in De Peel. De regio leent zich niet alleen uitstekend voor fiets- en wandeltochten: ook op cultureel gebied valt er veel te ontdekken. Wanneer je ter plaatse niet over eigen vervoer beschikt, geeft dat een beperking aan hetgeen je kunt gaan zien en ervaren. Het is dan ook aan te raden je verblijf compleet te maken door een huurauto in Deurne te boeken. Vanzelfsprekend heb je tijdens je verblijf geen behoefte aan allerlei rompslomp. Ter plekke de diverse kantoren die autohuur in Deurne aanbieden te moeten bezoeken verstoort het vakantiegevoel en is onnodig. Gelukkig kan HAPPYCAR je die zorg uit handen nemen, door ervoor te zorgen dat er al een rental car in Deurne voor je klaarstaat. Het enige dat jij hoeft te doen, is voor je vertrek de website bezoeken en kiezen voor de mogelijkheid die jou het best past. HAPPYCAR maakt autohuur aantrekkelijk en betaalbaar en werkt samen met o.a. Avis, AutoEscape en CarDelMar.

Ontdek Deurne
Wanneer je je auto opgehaald hebt bij de autohuur in Deurne, ervaar je een landschap dat zich kenmerkt door waterpartijen, heidevelden, zandbanken en begroeide vlakten. De natuur biedt onderdak aan allerlei vogelsoorten, die in het gebied ook hun broedplaats hebben. Nog los van het feit dat het gebied vooral toegankelijk is voor wandelaars en fietsers, is het daarom ongewenst met je huurauto uit Deurne door het natuurgebied te razen. Dat betekent niet dat deze ongebruikt voor de deur van je vakantieverblijf zal blijven staan: Deurne staat bekend als een kunstenaarsdorp en zowel daar, als in diverse dorpen en gehuchten in de omgeving, vind je ateliers, galerieën en musea, die je bezoek beslist waard zijn. Een schrijvend kunstenaar uit Deurne is Friso Wiegersma. Hij schreef voor Wim Sonneveld ooit het lied "Het Dorp". Dat gaat over Deurne en het bezongen "tuinpad van mijn vader" is in Deurne te zien.

Met een huurauto Deurne ontdekken
Wanneer je in de buurt van het centrum verblijft, zijn veel afstanden waarschijnlijk effectiever te overbruggen wanneer je loopt, dan wanneer je daarvoor je auto van de autoverhuur in Deurne gebruikt. Wandelend kun je, bijvoorbeeld, een bezoek brengen aan de dertiende-eeuwse Sint Willibroduskerk aan de Markt en loop je vervolgens in circa tien minuten naar het gotische kasteeldomein. Bekijk je het dorp wat breder en tel je daarbij ook de omliggende gemeenten op, dan is je rental car uit Deurne juist een onmisbaar middel om vlot van a naar b te komen. Bijvoorbeeld om kennis te maken met de diverse oude ambachten, die regelmatig gedemonstreerd worden in de musea van omliggende dorpen, of om een bezoek te brengen aan een van de markten. Zo rijd je, wanneer je gekozen hebt voor autohuur in Deurne, in een kwartiertje naar de zomeravondmarkt in Gemert-Bakel. En dat is aanmerkelijk korter dan het uur dat je daar met openbaar vervoer voor nodig hebt!

Rondreis door de regio Deurne
Deurne ligt op steenworp van de Duitse grens. Zo zul je dat in ieder geval ervaren wanneer je gebruik kunt maken van je rental car uit Deurne. In minder dan een uur rijd je naar Duisburg en een rit naar Düsseldorf neemt, met je bolide van de autoverhuur in Deurne nauwelijks meer tijd in beslag. Onderweg krijg je een goede indruk van de omgeving, ter plaatse kun je shoppen, genieten van Deutsche kuchen of bratwurst, en - natuurlijk - van je trip naar de oosterburen ook een cultureel-historisch event maken. In plaats van flora en fauna, zie je hier actieve mensenmassa's, wandelend langs de Rijn of genietend van een drankje op een terras. Iedere Duitse stad kent, naast een modern centrum, een Altstadt waar je historische gebouwen, kleine speciaalzaakjes en knusse eettentjes vindt. Moe en voldaan rijd je aan het eind van de dag in je huurauto naar Deurne, om daar weer helemaal tot rust te komen. Zou je anders besluiten, en een verblijf in Deurne willen combineren met een weekendje Düsseldorf? Dan is je auto van de autoverhuur in Deurne geen blok aan je been. HAPPYCAR denkt met je mee en biedt je alle flexibiliteit. Je kunt je gehuurde auto dus ook In Duitsland inleveren!