Auto huren Ercan

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ercan - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 mrt. 2020 07:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ercan

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ercan:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Ontzettend goede aanbieding gevonden op happycar
Huurauto beoordeling van Nick A.- 21 jul. 2015 15:47
(4.2 tot 5 )
Ik wou iets veranderen in mijn boeking, was supermakkelijk door de goede service die zij bieden
Huurauto beoordeling van Eline S.- 21 jul. 2015 08:52
(5 tot 5 )
Op vakantie een auto gehuurd omdat we zo zelf konden bepalen wat en wanneer we exact wouden zien, met happycar was het snel geregeld en we waren zo onderweg.
Huurauto beoordeling van Marikon A.- 21 jul. 2015 11:34
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Ercan

Met een rental car Ercan verlaten betekent dat u makkelijk Cyprus kunt verkennen. U bent niet afhankelijk van openbaar vervoer en u reist op uw eigen tempo. Met HAPPYCAR kunt u autoverhuurders onderling vergelijken, zodat u ziet wat voor u de goedkoopste optie is voor autohuur in Ercan. HAPPYCAR werkt samen met vertrouwde partners zoals Avis, Thrifty, Hertz en RentalCars. U vindt dus goede aanbieders als het gaat om autoverhuur in Ercan.

Ontdek Ercan

Bij de luchthaven vindt u autoverhuurders om uw reis op Cyprus te beginnen. U kunt er boodschappen doen voor onderweg en koffie drinken bij het plaatselijke café. Er is bij de luchthaven ook een informatiepunt voor toeristen te vinden. Omdat Ercan voornamelijk een luchthaven is, zult u er geen bezienswaardigheden vinden. De dichtstbijzijnde stad (op enkele kilometers afstand en makkelijk te bereiken met een auto), is Nicosia. Deze stad is bijzonder omdat het één van de weinige verdeelde steden is in Europa. Nicosia is half Grieks, half Turks. De stad wordt gescheiden door de ‘groene lijn’. Een doorgang tussen het Griekse en het Turkse gedeelte kunt u vinden in Ledra Street. In Nicosia kunt u dus proeven van twee culturen. Nicosia is geen romantische stad met veel oude gebouwen. Naar de mooie plaatsen moet u wellicht even zoeken. Het Cyprus Museum, het Aartsbisschoppelijk Paleis en het Iconenmuseum zijn in elk geval een bezoek waard. U vindt er ook moskeeën zoals de Omeriye moskee, een Turkse invloed.

Met een huurauto Ercan ontdekken

Ercan gebruiken als startpunt is een prima begin voor een mooie reis op Cyprus. Goed om te weten is dat Cyprus een noordelijk en een zuidelijk deel heeft. Het noordelijke deel wordt ook wel de Turkse Republiek Noord-Cyprus genoemd. Het noorden van Cyprus staat erom bekend dat het rustig is en nog niet heel toeristisch. In het eten vindt u er veel Turkse invloeden terug. Bezienswaardigheden in Noord-Cyprus zijn ridderburcht Girne in de bergen en de moskee in Famagusta. In het zuiden van Cyprus zijn het Troödosgebergte, de historische stad Paphos en de diverse kuststadjes mooie bezienswaardigheden. Het klimaat van heel Cyprus is mediterraan. De winters zijn er relatief kort en mild, de zomers warm en lang.

Rondreis door de regio Ercan

Vanaf een rental car station op Ercan kunt u beginnen Ercan en omgeving te verkennen. Omdat Ercan vlakbij hoofdstad Nicosia ligt, kunt u beginnen met deze stad te bezoeken. U vindt er verschillende eet – en uitgaansgelegenheden, hotels en onder meer het Cyprus Museum. Nicosia is een prima stad om meer over het eiland te weten te komen. Als u vooral het rustige Cyprus wilt leren kennen, kunt u beginnen met Girne, de burcht in de bergen van Noord-Cyprus.

Wilt u uw rondreis meer richten op het zuidwesten van Cyprus, dan kunt u met uw rental car Ercan of Nicosia verlaten, en eerst naar Pano Lefkara (recht onder Nicosia) rijden. Dit sfeervolle dorp staat bekend om haar zilverwerk en kantwerk. In het museum van Pano Lefkara kunt u ontdekken hoe men vroeger leefde en werkte op Cyprus.

Vanaf Pano Lefkara kunt u doorrijden naar het Troödosgebergte (centraal gelegen in Cyprus), waar u schitterend kunt wandelen en de koelte opzoeken. De natuur is er mooi en u vindt er het Kykkosklooster en het Troöditissaklooster. Er zijn in het Troödosgebergte verschillende historische dorpjes en in de winter is het zelfs mogelijk om te skiën in deze bergen! Vanaf het Troödosgebergte kunt u verder reizen naar Limassol. Bij dit stadje ligt een belangrijke archeologische site genaamd Kourion. Hier vindt u onder meer een amfitheater, publieke baden en het huis van Achilles. Limassol is de bekendste havenstad van Cyprus en u vind er verschillende uitgaansgelegenheden. Voor wat rust en meer cultuur kunt u verder reizen naar Paphos. Hier is een schitterende archeologische site met onder meer villa’s uit de oudheid. Tot slot is ook de haven van Paphos een bezoek waard. Deze is nog relatief rustig en biedt mooie eetgelegenheden.