Auto huren Mexico Stad Luchthaven

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Mexico-Stad Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 aug. 2020 05:49 uur.

Beoordeling autoverhuur in Mexico-Stad Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Mexico-Stad Luchthaven:

4.6 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
geweldige rondreis gehad, en een top services line!
Huurauto beoordeling van Jan-Peter K.- 17 jul. 2015 05:25
(4.6 tot 5 )
HappyCar heeft mijn huur naar tevredenheid afgehandeld.
Huurauto beoordeling van Belinda S.- 18 jul. 2015 10:20
(4.4 tot 5 )
Super!
Huurauto beoordeling van Suus B.- 19 jul. 2015 18:25
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Mexico Stad Luchthaven

Wanneer u zich in Mexico-Stad bevindt zult u zeker het historische centrum willen bezoeken, dit staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is het meest historische van Latijns Amerika. Mexico-Stad is daarnaast ook de hoofdstad van Mexico. In het historisch centrum kunt u gaan naar het niet te missen Plaza de la Constitución, ook wel El Zócalo genoemd. Met haar 240 meter grootte is het een van de grootste pleinen ter wereld en kan het zich dus meten met het rode plein in Moskou en Tianamen square in Beijing. Op dit plein staat ook een vlaggen mast met de grootste vlag ter wereld, deze wordt ceremonieel elke dag gestreken en gehesen om zes uur ´s avonds. Aan het plein ligt ook de Kathedraal van Mexico-Stad, deze is door de Spanjaarden gebouwd, mede met behulp van resten van de stad Tenochtitlan. Het bijzondere aan de kathedraal is dat ze gebouwd is van de stenen van de Azteekse tempel van de god van de oorlog, dit deden Hernán Cortés en andere conquistadores om de macht van de Spanjaarden aan te tonen tegenover de in hun ogen overwonnen volkeren. Wanneer u verder rond trekt door Mexico kunt u dat doen met een huurauto. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Mexico-Stad. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

Mexico-Stad
Wanneer u verder door Mexico-Stad rijdt met uw huurauto kunt u bij Reforma Avenue en Florencia Straat, El Angel de Independencia zien. Het bevindt zich op een rotonde van de Paseo de la Reforma. Het is een van de bekendste symbolen van de Mexicaanse hoofdstad en staat symbool voor de Mexicaanse onafhankelijkehid in 1810.  Aan het plein ligt ook de Kathedraal van Mexico stad, deze is door de Spanjaarden gebouwd, mede met behulp van resten van de stad Tenochtitlan. Het bijzondere aan de kathedraal is dat ze gebouwd is van de stenen van de Azteekse tempel van de god van de oorlog, dit deden Hernán Cortés en andere conquistadores om de macht van de Spanjaarden aan te tonen tegenover de in hun ogen overwonnen volkeren. 
Verder kunt u in de stad naar Xochimilco, de drijvende tuinen, waar u op een traditionele Chinampa een soort Venetië gevoel kunt krijgen in Latijns Amerika. Daarnaast kunt u vanuit Mexico stad ook richting Teotihuacán rijden. Dit is een van de meest bekende piramides van Mexico. Het is echter niet helemaal zeker wie ze gebouwd heeft. Het wordt vaak geloofd dat de Azteken inspiratie putten uit de bouwwerken bij Teotihuacán, deze schreven overigens de bouw er van toe aan een eerdere beschaving de Tolteken.

Wanneer u weer terug gaat richting Mexico-Stad, kunt u naar het Antropologie museum dit is een van de beste musea ter wereld volgens velen. In het museum kunt u nog eens rustig alle beschavingen van Mexico en Midden-Amerika bekijken, van de Olmeken tot de Tolteken Mezteken, Azteken tot de Maya, ze zijn er allemaal vertegenwoordigd. Om even bij te komen van al dit cultuur historisch erfgoed is het een goed idee om Taco´s al pastor te eten. Dit wordt gezien als een typische specialiteit van Mexico-Stad en is vergelijkbaar met de shoarma in Nederland. Echter bevat dit wel een hogere kwaliteit en daarnaast bevat het ook meer Mexicaanse ingrediënten, zoals koriander, Spaanse peper, limoensap en pittige salsa geserveerd met taco´s.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er genoeg te doen in Mexico-Stad en in de omgeving. Met een huurauto heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.