Vind de juiste auto in Balearen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Balearen - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 01:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 01:49 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 02:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 02:17 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 02:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2020 02:17 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 02:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 02:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Balearen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Balearen:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Ontzettend leuke reis gehad omdat we konden gaan en staan waar we wouden dankzij de huurauto
Huurauto beoordeling van Kevin D.- 22 jul. 2015 01:31
(4 tot 5 )
Goed autotje gehuurd echt luxe met happycar.
Huurauto beoordeling van Noa m.- 21 jul. 2015 19:34
(4.3 tot 5 )
zeer te spreken over de geleverde service
Huurauto beoordeling van Robert F.- 22 jul. 2015 01:18
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Balearen

In het midden van de Middellandse Zee, zo'n 250 kilometer ten oosten van het Spaanse vasteland, ligt de eilandengroep de Balearen. Helblauw water, een strakblauwe lucht, prachtige rotspartijen en een groene omgeving. In het totaal wonen er iets meer dan een miljoen mensen, ze spreken er Spaans en Catalaans. Het grootste en bekendste eiland is Majorca (of Mallorca), maar ook Ibiza, Minorca en Formentera zijn prachtige eilanden. De gebieden zijn heel geschikt om te verkennen per huurauto. Er zijn verschillende plaatsen waarin u autoverhuur Balearen kunt vinden. HAPPYCAR helpt u de verschillende autoverhuurbedrijven die beschikbaar zijn op de eilanden, zoals CarDelMar. Argus Car Hire of Rental Car Balearen, te vergelijken en om de beste en goedkoopste keuze te maken. Zo kunt u u gemakkelijk en flexibel over het eiland bewegen zonder in keuze stress te zitten over de vele mogelijkheden.

Ontdek de Balearen

Wie bij Mallorca alleen aan strandvakanties en bij Ibiza alleen aan krankzinnige feesten denkt, moet die gedachte onmiddellijk bijstellen. Natuurlijk, Mallorca heeft inderdaad fantastische stranden waar je hele dagen een ritme van zonnen-zwemmen kan aanhouden, en inderdaad, op Ibiza is het geweldig feesten. Maar er zijn nog zoveel meer redenen om de eilanden van de Balearen te ontdekken. In de hoofdplaats van Mallorca is bijvoorbeeld het Spaanse koninklijk paleis La Seu te bekijken, dat nog stamt uit de 13e eeuw. En dan is er nog de hele kustlijn. In het zuiden liggen alle toeristische badplaatsen, maar juist de kleinere plaatjes aan de oost- en noordkust zijn te pittoresk en prachtig om links te laten liggen. Meer ten noorden van de hoofdplaats is bovendien een meer bergachtig en groen gebied, waar het fantastisch hiken is. Hetzelfde geldt voor de andere eilanden, die buiten hun toeristische hotspots om zoveel hebben om te ontdekken, dat het zonde is om niet van de gelegenheid gebruik te maken. Met een huurauto Balearen ontdekken is de beste keus die u kunt maken.

Met een huurauto Balearen ontdekken

Via een autohuur Balearen kunt u erop uit trekken om elke hoek van de eilanden te zien. In de gelijknamige hoofdplaats van Mallorca kunt u terecht voor de nodige portie culturele geschiedenis. Er is bijvoorbeeld een 14e-eeuwse gotische burcht die in de loop van de tijd voor allerlei doeleinden gebruikt is (paleis, gevangenis) en nu open is voor publiek. Op Ibiza, dat trouwens een veerverbinding (met autoruimte) met Mallorca heeft, zijn de welbekende feesten te vinden, met legendarische dj’s van over de hele wereld en een nachtleven dat van geen ophouden weet. Maar wie daar minder zin in heeft, of na een paar nachten ook naar een kleiner strandje wil rijden, of wel wat meer van het eiland wil zien, kan zijn hart ophalen. In de omgeving liggen tal van mooie stranden. Ibiza staat op de werelderfgoedlijst, er is een prachtig archeologisch museum en in het westen liggen ruïnes van Sa Caleta, een Fenicische nederzetting. Gebruik maken van autoverhuur Balearen kan trouwens ook uitstekend als u niet voor een rondreis gaat, maar gewoon vanaf uw aankomst per boot of vliegtuig, relaxt en zonder zorgen naar uw vakantiebestemming wilt rijden.

Rondreis door de regio Balearen

De eilanden van de Balearen zijn perfect om bijvoorbeeld per rental car Balearen met de auto een vakantie door te brengen. Met een totaal oppervlakte van nog geen 5000 vierkante kilometer, is het niet zo klein dat u geen kant op kunt (in tegendeel), maar ook weer niet zo groot dat u u er geen raad mee weet. Het is absoluut de moeite waard om eens naar het noorden of westen te rijden. U vindt en prachtige natuur, waar u heerlijk kunt wandelen of zomaar doorheen kunt rijden. Bezoek bijvoorbeeld het oude vissersstadje Puerto de San Miguel, waar u de grotten in kunt. Alle delen van de eilanden zijn goed bereikbaar over grote en kleine wegen en daardoor uitermate geschikt om gebruik te maken van autohuur Balearen. Een huurauto Balearen biedt eindeloos veel mogelijkheden om uw eigen plan te trekken en de ultieme, zonnige vrijheid te ervaren.