Vind de juiste auto in Cordoba

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Cordoba - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 07:25 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 07:25 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 07:25 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cordoba

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cordoba:

4.7 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Als wij weer een auto huren, doen wij dit zeker via happy car
Huurauto beoordeling van Petrus F.- 17 jul. 2015 20:42
(4.5 tot 5 )
Snel, goedkoop en zonder problemen. Een auto boeken via happycar.nl is een echte aanrader!
Huurauto beoordeling van Cees. B.- 20 jul. 2015 15:25
(4.6 tot 5 )
Heerlijk op vakantie geweest met een huur auto van HappyCar.
Huurauto beoordeling van Sanne G.- 21 jul. 2015 19:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Cordoba

Gelegen in het hart van Argentinië ligt Córdoba. Deze stad is de tweede stad van Argentinië na Buenos Aires. Córdoba is zeer populair onder de Argentijnse toeristen en de stad heeft verschillende wijken waar van alles te beleven is. Deze wijken zijn makkelijk te bereiken met een huurauto. HAPPYCAR helpt u om de beste deal te zoeken voor autoverhuur in Córdoba, zodat u alles kunt bezichtigen in deze prachtige stad. U zou de huurauto bij het Vliegveld van Córdoba kunnen ophalen. HAPPYCAR vergelijkt de prijzen van nationale en internationale verhuurders zodat u niet door verschillende sites hoeft te zoeken om de verhuurders te vergelijken om de beste deal te vinden.


Ontdek Córdoba

Córdba is gelegen in het noorden van het land tussen Santiago in Chili en Bueno Aires. In de 17de eeuw stond de stad bekent om haar kerken en universiteiten. Tegenwoordig is het een van de belangerijkste industiële gebieden van Argentinië, het is onder meer het hart van de auto industrie in Argentinië en werd in 2006 bekroond tot culuur hoofdstad van Amerika.

In Córdoba zijn er een aantal galarijen en verschillende soorten musea. In deze musea wordt onder andere de Argentijnse geschiedenis tentoon gestelt. Naast de musea staat de stad bekend om zijn culturele reputatie met verschillende theaters en “arte bars”. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor sportieve activiteiten en meer dan genoeg winkels waar uit zich uit kan leven als u even wilt winkelen, van grote winkelcentra tot aan lokale kunst tentoonstellingen in het weekend.


Auto huren in Córdoba

Córdoba staat vol met prachtige architectuur waarin goed de aanwezigheid van christelijke missionarissen te zien is. De schitterende tempel in het centrum van de stad en de Santa Catalina en de Jesús Maria zijn twee van de best bewaard gebleven kerken van de missionarissen. Deze zijn gelegen ten noorden van de stad en makkelijk te bereiken met uw huurauto vanuit Córdoba. Dichtbij de Santa Catalina ligt het Cero Colorado waar honderden rotstekeningen te vinden zijn.

De keuken van Córdoba bestaat voornamelijk uit traditionele vlees gerechten, de stad staat bekent om zijn rundvlees en de barbeque, het biedt het beste traditionele eten van het land.


Rondreis in de regio van Córdoba

Córdoba is perfect gelegen voor wanneer u met uw huurauto naar een andere locatie wilt rijden omdat de stad zeer centraal gelegen is. Argentinië is een zeer groot land en om naar Buenos Aires te rijden duurt ongeveer 7 uur. Maar er liggen nog meer steden dichterbij gelegen zoals de stad Rosario die tussen Córdoba en de hoofdstad in gelegen is of u kunt naar Santa Fe, deze steden liggen tussen de 4 en 5 uur rijden van Córdoba. U kunt ook naar het ten noorden van de stad gelegen Punilla, waar de bekende vakantie resorts te vinden zijn. Dit gebied wordt gekenmerkt door dorpjes op de bergen. U kunt ook naar het nationale park, Quebrade del Condorito waar de condor te spotten is. Met een rental car van HAPPYCAR kunt u in Córdoba gaan en staan waar u zelf wilt.