Vind de juiste auto in Cordoba

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Cordoba

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cordoba:

★★★★★
★★★★★

4 tot 5 (12 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(4.6 tot 5 )
Niet gedacht dat we een auto konden lenen op onze bestemming maar dankzij happyCar toch mogelijk geweest
Huurauto beoordeling van Floor P.- 31 jul. 2015 00:15
★★★★★
★★★★★
(4.7 tot 5 )
Ons hotel lag 60km van het vliegveld af en daarom was het voor ons zeer handig om een huurauto te huren. Eenmaal bij het hotel hebben wij goed gebruik gemaakt van de auto door naar steden en stranden toe te rijden. Kortom een fijne vakantie
Huurauto beoordeling van Elisa van der P.- 30 jul. 2015 10:03
★★★★★
★★★★★
(4 tot 5 )
Ik had nogal wat wensen die allemaal zijn verwezenlijkt door happycar
Huurauto beoordeling van Petra B.- 29 jul. 2015 01:36

Autohuur Cordoba

Vindt u het in Nederland te koud, maar wil u niet naar een plaats buiten Europa? In het zuiden van Spanje in de regio Andalusië ligt de warmste stad van Europa, namelijk Cordoba. Elk jaar is de temperatuur tijdens de zomermaanden onafgebroken boven de 35 graden in deze stad. In Cordoba is veel te zien en te ontdekken. Met de auto de stad en de Regio ontdekken is ideaal. Grote kans dat u dan wel een goede of luxe auto wil tegen een betaalbare prijs. Geen nood!

Een Rental Car Cordoba
Cordoba is gesticht als mijnstadje waar de oorspronkelijke bewoners koper en zilver delfden. Het heette toen al Karduba. De naam Cordoba is een afgeleide van de Romeinse naam Corduba. De stad heeft in zijn geschiedenis vele overheersers gehad en was ook een periode een zelfstandige stad. De Romeinen, Byzantijnen, Visigoten, Vandalen Moren (Islamitische bevolking) en Spanjaarden zijn allemaal veroveraars van de stad geweest. In de 10de eeuw na Chr. was Cordoba de op één na grootste stad ter wereld. Tegenwoordig is Cordoba niet eens de grootste stad van Spanje laat staan van de wereld. Dit gegeven betekend wel dat u in Cordoba veel historisch interessante plekken vind. De beroemste van deze oude monumenten is de kathedraal van Cordoba genaamd ´de Mezquita´. Dit architectonische belangrijke bouwwerk kenmerkt zich door zowel de Moorse als de christelijke invloeden. Naast de Kathedraal is er nog veel meer te zien in Cordoba, zoals bijvoorbeeld de Romeinse brug, Romeinse muur, Romeinse mausoleum en de botanische tuin. De stad is om meer bekend dan zijn historische monumenten. De stad is de geboorteplaats van een aantal filosofen waaronder Seneca. Krijgt u na het ontdekken van de filosofische kant van Cordoba honger? Geen probleem. In Spanje is Cordoba ook beroemd om zijn stoofpot van stierenstaart. Een gerecht dat u eenmaal in uw leven geproefd moet hebben.
Er is bijna teveel te zien in Cordoba. Zeker als u naar Cordoba bent komen vliegen moet u lopen door deze zeer warme stad. De snelste manier om toch zoveel als mogelijk van de bezienswaardigheden te zien is heel simpel een huurauto.

Met een huurauto Cordoba ontdekken
Cordoba is een mooie stad. Cordoba is echter geen kleine stad. Ongeveer 320.000 mensen wonen in de stad. Als uw hotel of ander verblijf buiten het centrum van de stad ligt is autoverhuur in Cordoba een aanrader. Met de auto Cordoba verkennen is de snelste manier. Met onze huurauto reist u comfortabel en goedkoop naar de locaties in de stad die u wilt zien en beleven. Even buiten de stad Cordoba kunt u ook genieten van een archeologische plek genaamd Medina Azahara. Als u verder wilt kijken in de buurt van Cordoba is een huurauto zeker aan te raden. Het bezoeken van het gebergte Sierra Morena is zonder auto niet te doen.

Rondreis door de regio Cordoba
De stad Cordoba is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in de Regio Andalusië. Vanuit Cordoba is het ideaal om verschillende plaatsen te bezoeken en te verkennen. Steden in de buurt zijn onder andere Sevilla, Malaga en Granada. Met autohuur Cordoba zijn deze steden een stuk gemakkelijker en sneller te bereiken. Sevilla is de Hoofdstad van Andalusië en een belangrijke stad op het gebied van kunst en cultuur. Hier vindt je het koninklijke paleis van Sevilla, de kathedraal van Sevilla en de wijk Triana waar de Spaanse dans is ontstaan. In Malaga vindt je naast de zee ook verschillende christelijke en Moorse monumenten die het bezoeken zeker waard zijn. In Granada ligt een beroemd enorm bouwwerk genaamd het Alhambra. Dit is een middeleeuws Moors paleis en fort.
Voor diegene die wel genoeg steden hebben gezien kunnen ook eens de nationale parken in de omgeving van Cordoba bezoeken om de drukte te ontlopen. Ten westen liggen de parken: Sierra de Hornachuelos en het la Sierra Norte de Sevilla. Ten noordoosten vindt je het Sierra de Andújar nationale natuurpark.

Een reis naar Mendoza is absoluut de moeite waard.

Cordoba is een uitstekende plaats om de winter goed door te omen, maar is ook zeer geschikt om op vakantie te gaan en te genieten van kunst en cultuur in Cordoba en omgeving.