Vind de juiste auto in Kalisz

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 20 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kalisz - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jun. 2018 09:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jun. 2018 09:00 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jun. 2018 09:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jun. 2018 09:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jun. 2018 09:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jun. 2018 09:00 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kalisz

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kalisz:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Toen wij een auto huurden wisten wij niet zo goed wat we wilden, daar heeft happy car ons toch maar mooi mee geholpen.
Huurauto beoordeling van Jan-Jaap S.- 21 jul. 2015 06:37
(4.6 tot 5 )
Prijse vergelikt en Happycar was het goedkopste...de service is anders als verwacht gewoon TOP!
Huurauto beoordeling van Maike T.- 22 jul. 2015 03:05
(4.4 tot 5 )
fantastisch voor elkaar met happycar
Huurauto beoordeling van demy r.- 21 jul. 2015 15:17
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Kalisz

Kalisz is de oudste Poolse stad met een lange en kleurrijke geschiedenis, die tot 1800 jaar of meer teruggaat. Ondanks enige verwoestingsschade, geleden tijdens de Eerste Wereldoorlog, is het bewaard gebleven. Verschillende overblijfselen uit het verleden, waaronder een aangename oude binnenstad met gotische en barokke kerken en fragmenten van stadsmuren, zijn behouden. Samen zorgen zij voor een ouderwetse sfeer die Kalisz maken tot een charmante en genoeglijke stad, die alleszins de moeite waard is om te bezoeken.

Kalisz heeft veel te bieden op architecturaal gebied. Opmerkelijk zijn de talrijke bruggen over de rivier de Prosna, die de verschillende eilanden verbinden die de stad vormen. Kalisz dankt zijn status als de oudste stad van Polen aan Ptolemaeus, die het in zijn geschriften "Calisia" noemt. Dit was een stad aan de Amber Trail; de Romeinse karavanen stopten hier op weg naar de Baltische kust. Archeologische artefacten uit de tweede eeuw geven enig bewijs voor deze veronderstelling, hoewel historici niet zeker weten of het huidige centrum van de stad destijds bevolkt was.

Ontdek Kalisz

Het is zeer waarschijnlijk dat het moderne Kalisz in de negende eeuw werd gevestigd. Het Museum van Kalisz bevat tal van tentoonstellingen over de geschiedenis van dit gebied, evenals een verzameling vondsten die afkomstig zijn van archeologische opgravingen. Dit prachtige museum is met een rental car van Kalisz goed te bereiken. Desalniettemin trekt het werk van de graficus Tadeusz Kulisiewiczin de meeste bewondering van de bezoekers. Dit geeft de grootste belangstelling van bezoekers aan het museum, dat u dankzij HAPPYCAR, uw betrouwbare partner voor autoverhuur in Kalisz, heel eenvoudig kunt bereiken.

Met een huurauto Kalisz ontdekken

Wanneer u gebruik maakt van HAPPYCAR voor autohuur in Kalisz, dan kunt u uitgebreid de bijzondere plaatsen en activiteiten in en rondom Kalisz bezoeken. Er zijn namelijk een aantal spannende dingen te doen in deze prachtige oude Poolse stad. Ontdek de uitgebreide lijst van alle andere bezienswaardigheden in Kalisz, van historische tot culturele bezienswaardigheden. Bezoek nieuwe plaatsen en unieke dingen in de buurt van Kalisz. Maakt u gebruik van een rental car van Kalisz om u te helpen deze prachtige plaats te verkennen en een perfecte reis te maken van uw bezoek aan deze genoeglijke Poolse stad. Hoogtepunten van Kalisz zijn onder andere historische monumenten, natuurlijke attracties, avontuurlijke activiteiten en entertainment, plaatsen om te eten en drinken. HAPPYCAR maakt het u daarbij erg gemakkelijk. Door online de door u gewenste huurperiode en –locatie te selecteren, heeft u met slechts een paar klikjes online al heel gauw de beschikking over een uiterst betrouwbare huurauto van Kalisz. Het verkennen van alle bezienswaardigheden van deze prachtige stad wordt daarmee een comfortabele en aangename ervaring.

Rondreis door Kalisz

Eén van de meest in het oog springende bruggen, de stenen brug, werd gebouwd in 1824-1825 en vormt een briljant werk van technische kunst. Staande op de Marktplaats, die nog steeds het centrum van de stad vormt, zult u vast onder de indruk zijn van de rijkelijk versierde huizen. Ook in de buurt ligt het architectonisch interessante stadhuis, opgetrokken in de jaren 1920. De spitsen van een paar kerken torenen hoog uit over de oude stad en dragen bij aan de charme van Kalisz. Deze architecturale bezienswaardigheden zijn met een huurauto van HAPPYCAR uitgebreid te bezichtigen. In nauwe samenwerking met haar partners, onder wie Holiday Autos, Enterprise en Thrifty, doet HAPPYCAR er alles aan om u tegen de laagste tarieven betrouwbare huurauto’s aan te bieden. En een auto huren bij HAPPYCAR is extra voordelig, want u betaalt tot 60% minder dan bij een ander autoverhuurbedrijf. Lekker met het gezin op stap in een gerieflijke auto van HAPPYCAR, uw betrouwbare bedrijf voor autoverhuur van Kalisz, maakt uw vakantie naar deze Poolse stad ongetwijfeld tot een onvergetelijke ervaring!