Auto huren Amstelveen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 15 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 35 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Amstelveen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 35 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 sep. 2020 02:24 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 sep. 2020 02:24 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 03:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 03:13 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 02:11 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 02:11 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 03:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 03:13 uur.

Beoordeling autoverhuur in Amstelveen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Amstelveen:

4.4 tot 5 (765 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles ok en gode auto
Huurauto beoordeling van Baruch B.- 27 jun. 2017 14:15
(4.7 tot 5 )
Gelukkig hadden we goed toen we een Cabrio hebben geboekt bij happycar om rond te rijden in het mooie zomer weer.
Huurauto beoordeling van Jari L.- 19 jul. 2015 22:04
(4.9 tot 5 )
Goede website met voordelige huurauto’s!
Huurauto beoordeling van Puck van der P.- 20 jul. 2015 02:01
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Amstelveen

Amstelveen, een groene stad met sterke internationale invloed

 

Amstelveen is een gemeente in Nederland in de provincie Noord-Holland. Het is een voorstedelijk deel van het hoofdstedelijk gebied van Amsterdam. Amstelveen grenst aan het Amsterdamse Bos tussen Schiphol en Amsterdam en is een groene stad met een sterke internationale invloed.

Amstelveen herbergt ongeveer 85.000 inwoners, waarvan 14 procent een niet-Nederlandse achtergrond heeft. In vergelijking met andere Nederlandse steden heeft Amstelveen een oudere bevolking. Eén op de vijf inwoners is ouder dan 65 jaar. Het is ook een rijkere stad, met een gemiddeld inkomen dat 25 procent hoger is dan het nationale gemiddelde.

Ontdek Amstelveen


De naam Amstelveen komt van Amstel, een lokale rivier, en veen, wat fen, turf of heide betekent. Hoewel het een nieuwe stad lijkt, blijkt uit archeologische overblijfselen dat de oorspronkelijke nederzetting omstreeks 1278 bestond. Vóór 1900 was Amstelveen een klein plattelandsdorpje, dat afhankelijk was van veeteelt om te overleven. De turfindustrie was ineengestort en de opbrengsten ervan waren weg. Het dorp was een beetje geïsoleerd, omdat er geen grote spoor- en waterweg aan verbonden waren. De belangrijkste bron van inkomsten was de veehouderij, met in sommige gevallen akkerbouw, maar de tuinbouw en bloementeelt kwamen toen al op. De belangrijkste stimulans voor de uitbreiding van Amstelveen was de bouw van de luchthaven te Schiphol. De ontwikkeling van Schiphol trok een groot aantal mensen, van wie velen zich in Amstelveen vestigden. Lokaal en internationaal luchthavenpersoneel verhuisde naar Amstelveen. In 2003 is Amstelveen uitgeroepen tot de mooiste stad van Nederland om in te wonen. Momenteel staat het in de nationale top drie van beste steden om in te wonen. Het stadscentrum van Amstelveen werd in 2013, 2014 en 2015 uitgeroepen tot het beste winkelcentrum van Nederland. Bij HAPPYCAR Rental Car in Amstelveen kunt u een betrouwbare auto huren om op uw gemak dit prachtige winkelcentrum te bezoeken.

Met een huurauto Amstelveen ontdekken


De straten van Amstelveen hebben een voorstedelijke uitstraling. Ongeveer 80 procent van de woningen werd na 1960 gebouwd en er zijn nog meer huizen in aanbouw, vooral in het zuidelijke deel van Westerwijk, die overigens goed te bereiken is via Autohuur Amstelveen. Talrijke parken geven de stad haar groene look. Een populaire zomerse plek is het Amstelveense fijnproeversrestaurant Aan de Poel, die onderdeel is van het Amsterdamse Bos en ook uitstekend met een huurauto van Amstelveen bezocht kan worden. De multiculturele factor van Amstelveen komt duidelijk tot uiting in het hartje van de stad, maar ook rond het belangrijkste stadsplein, waar veel restaurants allerlei lekkernijen uit andere landen aanbieden. Liefhebbers van cultuur kunnen Cobra - het nationaal museum voor moderne kunst - bezoeken of bij HAPPYCAR Rental Car in Amstelveen een voertuig huren om een gezellige rit te maken naar één van de vele musea of theaters in Amsterdam. Andere bezienswaardigheden zijn Museum Jan van der Togt en het standbeeld van Rembrandt, dat uitkijkt op de Amstel ten zuidoosten van het Amstelpark, waar ook een windmolen voor bezoekers staat. Al deze prachtige plekken kunnen heel makkelijk worden bezichtigd met een auto van HAPPYCAR Autohuur Amstelveen. Een auto huren bij HAPPYCAR is snel, eenvoudig en ruim 60 procent goedkoper dan bij andere autoverhuurbedrijven. HAPPYCAR werkt nauw samen met een aantal partners, onder wie AutoEurope, CarDelMar en Holiday Autos.

Rondreis door Amstelveen


Amstelveen is een stad met een grote culturele diversiteit. De vier meest voorkomende niet-Nederlandse nationaliteiten in Amstelveen zijn de Indiase, Japanse, Britse en Duitse. De International School of Amsterdam is gevestigd in Amstelveen en herbergt studenten van de kleuterschool tot en met groep 12. Het heeft een studentenbevolking van meer dan duizend studenten uit zeker 53 landen. Wie van cultuur houdt, zal in Amstelveen bijzonder aan z’n trekken komen. Een theatervoorstelling in de Amstelveen Schouwburg of een bezoek brengen aan het openluchttheater in het Amsterdamse Bos behoren tot de vele mogelijkheden. HAPPYCAR is een gerenommeerd bedrijf voor autoverhuur in Amstelveen, waar u een betrouwbare auto kunt huren om diverse musea te bezoeken, zoals het Anne Frank Museum, het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en het Van Gogh museum. Amsterdam is slechts 15 minuten rijden verwijderd van Amstelveen. Dankzij haar website maakt HAPPYCAR autoverhuur in Amstelveen een supermakkelijk werkje, dat met een paar klikjes kan worden afgehandeld.