Auto huren Lisse

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 10 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lisse - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 12:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 12:32 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 19 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 03:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 03:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 11:27 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 12:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 nov. 2019 12:29 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lisse

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lisse:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Geweldige service, de auto voldeed aan al mijn wensen
Huurauto beoordeling van Moniek D.- 20 jul. 2015 13:47
(4.9 tot 5 )
Voor mijn verjaardag een luxe auto gehuurd om een dagje mee te toeren door de weidse landschappen op mijn vakantie oord. Niet te duur en Prima Dank aan HappyCar team.
Huurauto beoordeling van Marriete s.- 20 jul. 2015 14:15
(4.7 tot 5 )
Wij gaan zeker nog een keer huren via HappyCar, omdat alles zo soepel verliep is onze vakantie geweldig geweest
Huurauto beoordeling van Bart P.- 20 jul. 2015 05:31
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Lisse

Wilt u de stad Lisse en de omgeving van Lisse ontdekken? En wilt u alle vrijheid hebben om te gaan en te staan waar u zelf wilt zonder gehinderd te worden door de reistijden van het openbaar vervoer? Dan is het een optie om via de vergelijkingssite HAPPYCAR een goedkope huurauto in Lisse te huren. Op de website van HAPPYCAR worden verschillende autoverhuurbedrijven met elkaar vergeleken. U kunt hierbij denken aan verhuurbedrijven zoals: AutoEurope, AutoEscape, Hertz, Europcar, Enterprise en Thrifty. Door gebruik te maken van de website van HAPPYCAR kunt u in één oogopslag zien waar autoverhuur in Lisse mogelijk is en weet u snel en eenvoudig de goedkoopste huurauto te vinden.

Ontdek Lisse
Het plaatsje Lisse is inmiddels zeker 800 jaar oud en heeft zich gevormd op een oude strandwal. Een strandwal is een zandbank die boven het zeeniveau ligt en is opgeworpen door de branding. Omdat de zandgronden in de omgeving van Lisse zeer geschikt zijn voor de teelt in bloembollen heerst er in deze omgeving een echte bloembollencultuur. Duinen en bossen werden steeds verder afgegraven om meer grond vrij te maken voor het plaatsen van verschillende soorten bloembollen. Dankzij deze bloementeelt is Lisse een welvarende stad geworden. Tegenwoordig worden de bloembollen zelfs geëxporteerd naar verschillende landen over de gehele wereld. Door met een rental car in Lisse de omgeving te verkennen, kunt u meteen kunnen genieten van de uitgerekte velden vol met aanwezige bloembollen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om meteen een bezoek te brengen aan de Keukenhof dat gevestigd is ten noordwesten van Lisse. De Keukenhof trekt jaarlijks ongeveer 1.400.000 bezoekers en is de geschikte plek als u wilt genieten van talloze aanwezige tulpen, narcissen, krokussen en hyacinten. Deze bloemen worden door verschillende bedrijven uit de omgeving van Lisse worden tentoongesteld.

Met een huurauto Lisse ontdekken
Dankzij de invloed van de Noordzee kan Lisse rekenen op milde winters en milde zomers en gedurende het gehele jaar neerslag. Dit is mede de reden waarom de bloemen zo goed groeien. Ondanks de vergrote kans op neerslag kunnen er ook mooie, warme dagen in de zomers voorkomen. Het weer is vooral wisselvallig te noemen, waardoor het weer elke dag weer een verrassing is. Door met een rental car de regio van Lisse te ontdekken, zit u altijd droog bij een eventuele onverwachte bui en heeft u de mogelijkheid om te schuilen in de auto wanneer dat onverhoopt nodig is. Autohuur in Lisse is wat dat betreft een uitkomst in vergelijking met het openbaar vervoer, omdat het maar zo kan gebeuren dat u tijdens het wachten op de bus wordt overvallen door een bui en geen plek heeft om te schuilen.

Rondreis door de regio Lisse
Met uw rental car in Lisse kunt u er ook voor kiezen om de omgeving buiten het plaatsje Lisse te ontdekken. U heeft namelijk dankzij autohuur in Lisse de volledige vrijheid om te gaan en te staan waar u zelf wilt. Zo kunt u tijdens een mooie, zomerse dag bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het strand van Noordwijk aan Zee. Dit prachtige, Nederlandse strand zal zorgen voor genoeg verkoeling en vertier. Maar ook tijdens winderige dagen is Noordwijk aan Zee een heerlijke plek om even uit de waaien en al uw gedachten op een rijtje te zetten. Wanneer u genoeg uitgerust bent en graag een dag vol met avontuur wilt ervaren, is een ritje naar pretpark Duinrell in Wassenaar zeker de moeite waard. Het pretpark is in het bezit van verschillende, spannende attracties voor jong en oud. Ook de aanwezigheid van het subtropische zwemparadijs genaamd het 'Tikibad' is met meer dan een kilometer aan glijbanen een geweldige plek om uw tijd door te brengen. Wanneer u moe, maar voldaan weer terug wilt naar uw accommodatie in Lisse kunt u gemakkelijk weer in uw huurauto stappen en op uw gemak terug rijden. Autoverhuur in Lisse geeft u optimale vrijheid om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie.