Vind de juiste auto in Narita

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 30 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Narita - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2020 09:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 aug. 2020 09:49 uur.

Beoordeling autoverhuur in Narita

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Narita:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Het was geweldig om met onze huwelijksreis een bijpassende auto te hebben.
Huurauto beoordeling van Nicolle- 21 jul. 2015 06:36
(4.4 tot 5 )
Na veel autoverhuur websites bezocht te hebben kwamen wij bij Happycar uit. Het was zeer fijn dat alles in een overzichtelijk pagina stond, zodat wij verschillende autoverhuur bedrijven konden vergelijken. De auto die wij gehuurd hebben via Happycar is ons eerst goed bevallenen wij raden Happycar dan ook zeer aan.
Huurauto beoordeling van Kayleigh de V.- 21 jul. 2015 19:13
(4.6 tot 5 )
Geweldige service!
Huurauto beoordeling van Nicole H.- 22 jul. 2015 00:36
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Narita

Zou u graag Japan willen verkennen maar wilt u niet afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, dat erg druk is. Boek dan een huurauto via HAPPYCAR. HAPPYCAR is een online vergelijkings portaal waar u kunt kiezen wat voor soort auto u wilt, wat voor verzekering u wilt en waar u de auto op haalt en inlevert. HAPPYCAR geeft u het comfort om relaxed op vakantie te gaan en dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u de trein mist of dat u een kaartje moet kopen. Het is daarom handig om een auto te huren van bijvoorbeeld een van de autoverhuurders op het Narita Tokyo International Airport.


Ontdek Narita

De stad Narita is gelegen net buiten Tokio en heeft een rijke historie die duizenden jaren terug gaat. Archeologen hebben stenen gereedschap gevonden van 300.000 jaar geleden. Toen Narita ernstig verwoest was tijdens de tweede wereld oorlog, hebben omliggende steden samengewerkt om Narita weer groot te maken, en in 1954 kreeg het de status als stad. Hierna groeide de stad snel door, zeker nadat het vliegveld was gebouwd. Een van de bekendste winkelstraten van Narita is Omotesandō (表参道), hier zijn vele nieuwe winkels te vinden en hier kunt u prima een souvinier kopen voor uw familie of vrienden. Het vliegveld levert de meeste werkgelegnheid op in de stad en is daarom ook zeer belangerijk voor de stad. De meeste inwoners wonen in Narita New Town, deze wijk is geïnspireerd op de ontwikkelingen van Londen na de oorlog. Ondanks dat Narita oorsprokelijk een dorp was met landbouw als voornaamste kostenbron, is het veranderd naar een stad waar de focus ligt op toerisme, logistiek maar vooral transport via het vliegveld.


Auto huren in Narita

Japan staat bekend om zijn schitterende kalligrafie en vele Japaners variërend van kinderen tot samurai’s en edelen zijn meester in de kunst van handgescheven tekst. Wanneer u iets van deze mooie geschriften wilt zien kunt u naar het Narita Museum van Kalligrafie. U kunt hier behalve naar de kunststukken kijken ook naar de prachtige tuin die het musuem omringt. Wanneer u hier met uw huurauto naatoe rijdt kunt u deze al zien.

Het Nagomi-Yoneya museum is een museum waar u dieper kunt duiken in de geschiedenis van Narita en haar omgeving. Hier kunt u goed zien hoe de omgeving is verandert in de loop der tijd.


Rondreizen door de regio van Narita

het voordeel van het hebben van een auto van autoverhuur in Narita is dat u gemakkelijk de Higashi-Kantō snelweg op kunt. Deze weg verbindt Tokio met Kyoto evenals andere snelwegen die het binnenland van Japan in gaan. U kunt hier naatoe om optimaal de Japanse cultuur te voelen. Narita is gelegen op 64 km van Tokio en een rental car uit Narita maakt deze reis een stuk comfortabeler dan met het openbaar vervoer. Tokio is een echte metropool, ondanks dat is deze immemse stad zeer schoon en zeer vriendelijk. Het is ook een veilige stad en populair onder de studenten. Er is van alles in deze stad te doen en veel diverser qua activiteiten is haast niet mogelijk. Van de dierentuin tot musea tot het keizerlijke paleis tot sportevenementen. U zult zich nooit vervelen in Tokio en dit is nog maar het topje van de ijsberg aan activiteiten. Met een huurauto via HAPPYCAR bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt!